Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

Coldways

Üye
Adı
Osman Kor
Kan Grubu
A Rh Pozitif
yeni geldim Üsküdar eminönü iskelesinin yan tarafı felaket eşkina ve iskorpit yapıyor boru kurduna geliyor karides yemli denememde mezgit yakaladım daha izmarit başlamadı kısacası Üsküdar gece kuşkonmaz caminin yan tarafındaki koyla Üsküdar Eminönü iskelesinin yanındaki koy güzel yemli balık yapıyor yemli balık tutacaklara duyurulur ben hep ordayım beklerim bir çayımızı içersiniz.

EasyVoL

Yeni Üye
Adı
Muhammet K.
Kan Grubu
O Rh Negatif
Selamun aleyküm şimdiden herkese rastgelsin. Misafirliğe geldiğim için buranın suyunuda balığınıda bilmem ama siz değerli ustalardan bilgi almak isterim emirgan baltalimanı spin atsam iş yapar mı minnow 13 no akşam veya sabah suyu hangi saatler iş yapar gidip denemem mi lazım bilgi verirseniz çok sevinirim.

Mektupla

Daimi Üye

2FAN

Yeni Üye
Adı
Tufan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
3 gündür İstanbul'dayım. Sarıyer tarafından kıyıdan balık almak oldukça zor Rumeli Kavağı tarafında tekneler bile zor balık alıyor. Balık biraz da olsa sanırım Anadolu yakasında daha çok yapıyor sanırım.

Sah-ı Merdan

Yeni Üye
Adı
Hüseyin Buğra
Kan Grubu
A Rh Pozitif
3 gündür Beykoz tarafında 00.00-06.00 arası spin denemesi yapıyorum. 3-1-0 Şeklinde çinekop-sarıkanad avladım.. Diğer 7-8 arkadaştan da en fazla tutan 2-3 tür çoğu hiç tutamadı hepimizin eli boştu balık yok. Boşuna spine beykoza gelmeyin 6 saat durup max 1-2 belki çinekop avlarsınız o da düşük ihtimalle

melihk37

Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar dün gece 21.30 saatlerinde yemli ava başlayıp bugün 04.00 saatlerinde avı bitirdim.Yer Beykoz Çubuklu Sahil,yem boru kurdu.Çokca kaya balığı geldi.Hedef balık eşkina idi fakat anca 600 gr gibi kiloda bir adet alabildim.Deniz sakindi,2li dip takımıyla (açığa) 115-120 gr kurşun kullanıldı.Herkese rastgele...