Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

tnrclk5353

Üye
Bugün balığa gidesim vardi ama kafamiza yildirim yemiyelim bi balık için vazgectim bu car bon kamışlar paratoner vazifesi görüyormuş

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

E

Erden Eren

Misafir
Şile de güneş battıktan sonra tüm kıyılardan biraz istavrit yapıyor. irili ufaklı, kraçeleri attım, yarım kilo kadar aldım 12 numara iğne ile.Ekli dosyayı görüntüle 107897
Öncelikle selamlar ve bereketli avlar.
Şile'nin tüm kıyıları diyorsun ama ben senelerce limanından tut, Kumbabası orası burası çok noktada denemişimdir ve istavrit avında sıfır verim almışımdır. :)
20 seneyi aşkın süredir hafta içleri bile rakı içmeye gittiğim canım Şile'mden de virüs sebebiyle aylardır ayrı kaldım ya, yanarım yanarım buna yanarım..

EMİN

Aktif Üye
Adı
EMİN YILDIRIM
Şilede sadece 2 sene önce gündüz vakti kumsaldan bile istavrit yaptı,onun haricinde istavrit genelde akşam saatlerinde anca 1-2 saatliğine yapıp kayboluyor oda kayalıkların üstünden derin sularda,bir istavrit içinde kayaların tepesinde akrobasi yapmaya değmez

tnrclk5353

Üye
Şilede sadece 2 sene önce gündüz vakti kumsaldan bile istavrit yaptı,onun haricinde istavrit genelde akşam saatlerinde anca 1-2 saatliğine yapıp kayboluyor oda kayalıkların üstünden derin sularda,bir istavrit içinde kayaların tepesinde akrobasi yapmaya değmez
Aman hocam oaralar sakat yerler hiç gerek yok

Mektupla

Daimi Üye
Sayın Reşat Ekrem Koçu nun İstanbul Ansiklopedisi 2. Cild inin 829. sayfasında;
1946 senesinde, Kılıçbalığı nın nasıl zarar gördüğü Anadolu Kavağı balıkçıları tarafından anlatılıyor...
1592582914370.png

pulaka

Yeni Üye
Aman hocam oaralar sakat yerler hiç gerek yok

haklısınız,
oralar ancak kayalıkların üzerinde büyüyenlerin baş edebileceği tehlikeli yerler.
mesela istanbul da kurşunu yere koyup atanları görünce şaşırmıştım bir zamanlar.
şile de yere kurşun koyup atmak, hayali bile olmamıştır.
kurşun u kayaların arasına sokarsın ve ya allah der atarsın :)
tabii ki tüm bunları normal bir kafa ile yapmak akıl işi değildir, sınır, ayakta kalacak kadar...

Son düzenleme:

tnrclk5353

Üye
haklısınız,
oralar ancak kayalıkların üzerinde büyüyenlerin baş edebileceği tehlikeli yerler.
mesela istanbul da kurşunu yere koyup atanları görünce şaşırmıştım bir zamanlar.
şile de yere kurşun koyup atmak, hayali bile olmamıştır.
kurşun u kayaların arasına sokarsın ve ya allah der atarsın :)
tabii ki tüm bunları normal bir kafa ile yapmak akıl işi değildir, sınır, ayakta kalacak kadar...
Valla baliktan zevk almak önemli.mesela bazen bizim burda kandillide deli gibi balik oluyor ama cok kalabalik oltayı acmadan cok döndüğüm oluyor.kafam dağılacak balikta yoksa balik ikinci planda.siz yinede dikkat edin çok tehlikeli o kayalıklar gördüm onları

melihk37

Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhabalar,gece yemli av için anadolu yakası son durum nedir acaba? Önereceğiniz bir mera var mıdır?

Mektupla

Daimi Üye
Boğazın Derinlikleri 8 | 3. Köprü | Haziran 2020 İstanbul