Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

FARUKSEZER

Daimi Üye
Adı
FARUK SEZER
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hocam spin denemelerim de 1 yaprak geldi o da alırken geri düştü. Lrf takımı kısa filetoyu glow jigheade takarak yani sarımsak zoka gibi hem yüzdürerek hem de sabit indir kaldır ile çalıştırdım. Tuttuğum kadar düşürdüğüm de oldu. Yeni dir disiplin buldum galiba : lrfyemli:)
LRF de jighead de taze istavriti şak şak yöntemi ile takarak yemli av yapan arkadaşlar var. çok verim alıyorlar.

omertbk34

Aktif Üye
Kan Grubu
O Rh Negatif
Marmara, Boğaz rahat birakilsaydi diyoruz ama o tren kaçmış gibi gözüküyor. Adamlar o kadar rahatki dün gece Paşalimanın da kıyı emniyetin teknesine yanaşıp çuval çuval midye topladilar. Fenerle suya girmisler her yeri taradılar. Emniyetin teknesinde biri çıkıyor gidin burdan diyor. Adamlar umursamiyor bir garip durumdu.

İşin diğer kötü yanıda o paslı demirlerden topladıkları midyeleride bugün İstanbulluya yedirecek olmaları..

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

FARUKSEZER

Daimi Üye
Adı
FARUK SEZER
Kan Grubu
A Rh Pozitif
jighead dedim ama şak şakta ağırlıkla caroline rig yapıyorlar. balığı arka kuyruktan yarıya kadar iki taraftan kesip kılçığı çıkarıyorlar. kafadan sarımsak zokaya takar gibi takıyorlar. bir de hırsız ikinci iğne kullanıyorlar.

M@stercheef

Yeni Üye
Adı
Ömer atalay
Kan Grubu
O Rh Pozitif
jighead dedim ama şak şakta ağırlıkla caroline rig yapıyorlar. balığı arka kuyruktan yarıya kadar iki taraftan kesip kılçığı çıkarıyorlar. kafadan sarımsak zokaya takar gibi takıyorlar. bir de hırsız ikinci iğne kullanıyorlar.
Hocam ilk iki günde bu yöntemle güzel verim aldım. Hırsız da kullandım ama çok çapariz verdi çıkardım. İki arkadaş yan yana avlandık. O sarımsak zoka ben ise jighead kullandım. İlk gün onun, ikinci gün benim takım çok iyi çalıştı. Birazda nasip olacak tabi. Bu arada balık taze yeme daha çok geldi. Av yöntemlerini değiştirerek denemek lazım. Sizin ki de çok mantıklı ve denemeye çalışıcam. Rastgele..

plastikman

Daimi Üye
Adı
Olcay Tunçeli
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Marmara, Boğaz rahat birakilsaydi diyoruz ama o tren kaçmış gibi gözüküyor. Adamlar o kadar rahatki dün gece Paşalimanın da kıyı emniyetin teknesine yanaşıp çuval çuval midye topladilar. Fenerle suya girmisler her yeri taradılar. Emniyetin teknesinde biri çıkıyor gidin burdan diyor. Adamlar umursamiyor bir garip durumdu.

İşin diğer kötü yanıda o paslı demirlerden topladıkları midyeleride bugün İstanbulluya yedirecek olmaları..

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
5 6 yil orada oturdum yani fethipasada.Sabah,aksam,sabaha karsi vs her daim eksik olmuyorlar bunlarki ozellikle son 2 3 yildir hepden costular.Guvenlik vs hicbirsey yaptigi yok.Cinerin onunde dahi neler yapiyorlar malesef.

SM-N975U1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

M@stercheef

Yeni Üye
Adı
Ömer atalay
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tarih :11.10.2020
Herşey aynı, bugün daha bereketli geçti..Boğazda balık kıyılamış. Yem ve zaman bitmese Bi bu kadar daha alırdım herhalde. Spin ve jig çalışmadı. Jighead fileto yem takarak avlandım. Hepinize Rastgele...
IMG_20201012_015634.jpg

Son düzenleme:

beykozlu86

Aktif Üye
Adı
Metin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
07.00-09.00 arası kurşun arkası denemeleri sonuçsuz. Herkese restgele..

Candy_Man

Aktif Üye
Tarih :11.10.2020
Herşey aynı, bugün daha bereketli geçti..Boğazda balık kıyılamış. Yem ve zaman bitmese Bi bu kadar daha alırdım herhalde. Spin ve jig çalışmadı. Jighead fileto yem takarak avlandım. Hepinize Rastgele...Ekli dosyayı görüntüle 110396
Merhaba,
Jighead fleto nasıl bir avlanma yöntemidir. Surf kamışlarla yapılabilir mi ?
At çek türü sanırım. Ne kadar mesafeye atmak, nasıl çekmek gerekir?
Takım tam nasıl bağlanıyor?
Günün hangi saatleri uygundur?
Bilgi verebilir misiniz ?

Edit: araştırdım biraz LRF ekipman ve teknikleri ile avlanılıyormuş , ekstra maliyet anlamına geliyor benim için :)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

M@stercheef

Yeni Üye
Adı
Ömer atalay
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba,
Jighead fleto nasıl bir avlanma yöntemidir. Surf kamışlarla yapılabilir mi ?
At çek türü sanırım. Ne kadar mesafeye atmak, nasıl çekmek gerekir?
Takım tam nasıl bağlanıyor?
Günün hangi saatleri uygundur?
Bilgi verebilir misiniz ?

Edit: araştırdım biraz LRF ekipman ve teknikleri ile avlanılıyormuş , ekstra maliyet anlamına geliyor benim için :)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam takım tamamen LRF takımı. Ben genelde spinciyim. Spin denemelerim sabah ve akşam suyunda çalışmadı. Lrf de amacım gece istavritti fakat bulunduğum merada arkadaşların zoka ile yemli av yapması ve başarılı olması beni lrf de jighead e fileto istavrit takarak beklemeli ve ya yavaş sarım ile çalışmaya sevketti. Yöntem tamamen benim uydurmam:) anlayacağın jighead zoka oldu, kamış ta kasnak yerine geçti. Tek fark mera. Bu sene çok verimli.