Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

Oltanın

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Spine ilk basladigim zamanlarda daha cok tercih ederim fiyat vs oldugu icin cengizden alip pasalimaninda 3 4 saat atcek sonrasi bu hale gelince 3 5 daha denedim ama baktim bende sorun degil sahte dayaniksiz daha o zamanlar biraktim ben kendoyu abi.
Fiyatlarini su an bilemiyorum fakat renk renk kendo alacagima bir tane duo veya daiwa alip gecerdim ki ben daha cok verim aldim sadece ignelerini degistirdigim bircok sahte halen sapasaglam is yapiyor.

SM-N975U1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kendolar 50-60 tl bandında satılıyor kı bana gore 50-60 tl edıcek bı sahte degıl daha makul olması gerek fıyatı bence. duo yuda lüfer kesıp atıyor malesef gecen bı avda bı arkadasımın basına gelmış lufer sahteyı kacırıyor bedene atlıyor sonra rapala kopuyor bu durum arka arkaya 2 kez oluyor 200 tl 400 tl gıdıyor :(

Son düzenleme:

simetri

Aktif Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
B Rh Pozitif

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Çok tuhaf, bende böyle bir durum olmadı. Ufak tefek çizikleri olduğu için geçen gün cadence taş vernikle 3 kat kapladım, öneririm.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sizinki yeni versiyonudur. Pembe kısımları daha yukarda bırakmışlar.

plastikman

Daimi Üye
Adı
Olcay Tunçeli
Kan Grubu
A Rh Pozitif
kendolar 50-60 tl bandında satılıyor kı bana gore 50-60 tl edıcek bı sahte degıl daha makul olması gerek fıyatı bence. duo yuda lüfer kesıp atıyor malesef gecen bı avda bı arkadasımın basına gelmış lufer sahteyı kacırıyor bedene atlıyor sonra rapala kopuyor bu durum arka arkaya 2 kez oluyor 200 tl 400 tl gıdıyor :(
Abi duo yu kesinlikle savunmuyorum fakat sahtelerinin cok farkli amac icin kullanildiklari ve calistiklari malum fakat bazi sahteleri ozellikle hedef balik icin ozel yapiyor adamlar.
Balik buyudukce duo da sahtenin agirligida artmasi gerekiyor mesela.Avcilik yonunden degil ama dayaniklilik ve saglamlik olarak
Yeni yeni youtubea video ekliyorlar sahteye gore aksiyon vs.
9cm lik ryuki ile cok lufer aldim ne kirilma ne baska birsey oldu bu zamana kadarki cok daha farkli urunlere de denk geldi.
Sanirim arkadaslarin sanssizligina gelmis yada gelen balik cok daha buyuk birsey di veya sahtede ufak bir catlak vs varsa ordan gitmis olabilir.

simetri

Aktif Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Sizinki yeni versiyonudur. Pembe kısımları daha yukarda bırakmışlar.
Ben yaklaşık 2 yıl önce aldım. İğnelerden de ne kadar eski olduğunu görebilirsiniz. Size eski ya da yeni hatalı üretilmiş bir parti denk gelmiş olabilir. Vernik çözümünü de aklınızda bulundurun. Biraz zahmetli ancak surenin ömrünü uzatır.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tnrclk5353

Üye
Avdan sonra her zaman oltami misinami fincanlari ve rapalami tatli su ile yikarim.motorun paslanabilecek yerlerine fincanlara ignelere wd40 sprey sikar bezle kurular kenara kaldırırım.10 senelik rapalalarim var paketlesem yeni diye satarim;)

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

murat11

Üye
Adı
murat
Kan Grubu
AB Rh Pozitif

plastikman

Daimi Üye
Adı
Olcay Tunçeli
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@plastikman hocam senin takim cantasini cok begendim, gule gule kullan, nerede bulunur?
Tesekkur ederim faruk hocam.
Zamaninda üsküdardan seafaristore dan almistim.Nomura hard case.