İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kayalık meralarda spin yaparken dikkat edelim, sabah Arnavutköy Karaburun'da üzücü bir olay yaşanmış.
Karaburun zaten ziyadesiyle tehlikeli bi yer. Allah korusun, çok dikkatli olmak lazım. Hele ki yağmur sonrası ıslak zeminde karaburunu hiç tavsiye etmem..

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba,

Üzücü bir durum. Ama haberle birlikte daha çok dikkat etmemiz gerekirken, bugün kayalar üzerinden dalgalara kafa tutan insanların olduğunu görünce ders alınmadığını anlıyoruz.

Sabah avım,

06:30-10:00 arasında saat 8 gibi 1 adet alabildim. 33 cm geldi.

Rapala Max Rap 15 cm 23 gr FHC (Limon)
Blueromance 20-60

fb2984f64210556f6a2ed5d1e0b739c2.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Riva’ya çok yakın bir yerde ikamet ediyorum ve sıkça spin avına gidiyorum, arkadaşlar eğer gittiğiniz yeri hangi rüzgarda nereden atılır diye bilmiyorsanız ya bilen biri ile gidin yahut gitmeyin sakin havada gidin, gitmeden rüzgar durumunu kesinlikle kontrol edin.haber çok üzücü allah rahmet eylesin. Bu şekilde habere çıkmayan ama düşen, çantasını olta takımlarını denize veren biçok olay duydum gördüm. Hiçbirşey candan kıymetli değil unutmamak gerekli.

Riva’ya çok yakın bir yerde ikamet ediyorum ve sıkça spin avına gidiyorum, arkadaşlar eğer gittiğiniz yeri hangi rüzgarda nereden atılır diye bilmiyorsanız ya bilen biri ile gidin yahut gitmeyin sakin havada gidin, gitmeden rüzgar durumunu kesinlikle kontrol edin.haber çok üzücü allah rahmet eylesin. Bu şekilde habere çıkmayan ama düşen, çantasını olta takımlarını denize veren biçok olay duydum gördüm. Hiçbirşey candan kıymetli değil unutmamak gerekli.
Çok doğru reis, gidilen merada rüzgarı iyi ölçmek gerekiyor. Tüm hobidaşlara windy uygulamasını tavsiye ediyorum tahminler %90 tutuyor...

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back