semmelweis
Daimi Üye
Daha hala erken...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Karaburun zaten ziyadesiyle tehlikeli bi yer. Allah korusun, çok dikkatli olmak lazım. Hele ki yağmur sonrası ıslak zeminde karaburunu hiç tavsiye etmem..Kayalık meralarda spin yaparken dikkat edelim, sabah Arnavutköy Karaburun'da üzücü bir olay yaşanmış.
Çok doğru reis, gidilen merada rüzgarı iyi ölçmek gerekiyor. Tüm hobidaşlara windy uygulamasını tavsiye ediyorum tahminler %90 tutuyor...Riva’ya çok yakın bir yerde ikamet ediyorum ve sıkça spin avına gidiyorum, arkadaşlar eğer gittiğiniz yeri hangi rüzgarda nereden atılır diye bilmiyorsanız ya bilen biri ile gidin yahut gitmeyin sakin havada gidin, gitmeden rüzgar durumunu kesinlikle kontrol edin.haber çok üzücü allah rahmet eylesin. Bu şekilde habere çıkmayan ama düşen, çantasını olta takımlarını denize veren biçok olay duydum gördüm. Hiçbirşey candan kıymetli değil unutmamak gerekli.
isa şahintürk ün çektiği son 2 videodaki dalış merası buralara yakın video yu izlersen ne kadar çok lüfer olduğunu anlarsınEkli dosyayı görüntüle 116727
Tekneciler tam takım sahada.Acaba var mıdır bir şeyler