Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Kayalık meralarda spin yaparken dikkat edelim, sabah Arnavutköy Karaburun'da üzücü bir olay yaşanmış.
Karaburun zaten ziyadesiyle tehlikeli bi yer. Allah korusun, çok dikkatli olmak lazım. Hele ki yağmur sonrası ıslak zeminde karaburunu hiç tavsiye etmem..

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alikatirci

Aktif Üye
Adı
Ali Katirci
Merhaba,

Üzücü bir durum. Ama haberle birlikte daha çok dikkat etmemiz gerekirken, bugün kayalar üzerinden dalgalara kafa tutan insanların olduğunu görünce ders alınmadığını anlıyoruz.

Sabah avım,

06:30-10:00 arasında saat 8 gibi 1 adet alabildim. 33 cm geldi.

Rapala Max Rap 15 cm 23 gr FHC (Limon)
Blueromance 20-60

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

beykozlu86

Aktif Üye
Adı
Metin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Riva’ya çok yakın bir yerde ikamet ediyorum ve sıkça spin avına gidiyorum, arkadaşlar eğer gittiğiniz yeri hangi rüzgarda nereden atılır diye bilmiyorsanız ya bilen biri ile gidin yahut gitmeyin sakin havada gidin, gitmeden rüzgar durumunu kesinlikle kontrol edin.haber çok üzücü allah rahmet eylesin. Bu şekilde habere çıkmayan ama düşen, çantasını olta takımlarını denize veren biçok olay duydum gördüm. Hiçbirşey candan kıymetli değil unutmamak gerekli.

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Riva’ya çok yakın bir yerde ikamet ediyorum ve sıkça spin avına gidiyorum, arkadaşlar eğer gittiğiniz yeri hangi rüzgarda nereden atılır diye bilmiyorsanız ya bilen biri ile gidin yahut gitmeyin sakin havada gidin, gitmeden rüzgar durumunu kesinlikle kontrol edin.haber çok üzücü allah rahmet eylesin. Bu şekilde habere çıkmayan ama düşen, çantasını olta takımlarını denize veren biçok olay duydum gördüm. Hiçbirşey candan kıymetli değil unutmamak gerekli.
Çok doğru reis, gidilen merada rüzgarı iyi ölçmek gerekiyor. Tüm hobidaşlara windy uygulamasını tavsiye ediyorum tahminler %90 tutuyor...

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muhsinayhan

Aktif Üye
Adı
Muhsin Ayhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
IMG_20211004_084302.jpg

Tekneciler tam takım sahada.Acaba var mıdır bir şeyler