Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

omertbk34

Aktif Üye
Kan Grubu
O Rh Negatif
İş kötü boyutlara ulaşmış maalesef. Karışan oltayı keserek ya da o hararetli anda çantadan kovadan araklayarak maket çalma olayları başlamış. Allah akıl fikir versin. Hırsızlık nedir arkadaş ? Etçiliği görmüştük ama yağmalama nedir? Giden arkadaşlar gözünüz açık olsun ve mümkünse tek gitmeyin.
Dün dayanamayıp girdim o kalabalığa ve bol bol stres,sinir,gerginlik yüklenip döndüm Dediğiniz durum malesef var. Oltalar karışınca hızlı hızlı laf söz dinlemeden kendi önlerine çekiyorlar. Çalma niyeti olmayanlarda bile bu refleks gelişmiş. Kendi sahteleri çalınmasın diye karışan sahteleri herkes kendi önüne çekip çözmek istiyor. Gözün açık olmazsa gitti sahten. Bir seferinde sahtemi klipsten çıkarmışken elinden aldım adamın. Az daha geç kalsam gitti emektar prey
1 saatte 3 balık aldım. 4 kere klips değiştirdim. 15m yakın ipim gitti. Sinir stres gerginlik. Olmaz olsun böyle av
Allah'tan herkes balık alıyorda gerginlikleri azalıyor insanların. O ortamda balık çıkmamaya başlarsa ciddi ciddi büyük olaylar çıkar..

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beykozlu86

Aktif Üye
Adı
Metin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kurşun arkası için sahte önerebilecek var mı ?
Wily marka 9 yahut 7 cm olanlardan pembe kafa beyaz, limon yahut palyaço olabilir. Yahut oskar magician 7 cm olanlardan farklı renkler.kendo 7.5-8 cm olanlarda güzel. Ama balık bolsa kaşık candır😉
İşin açığı önemli olan balığın ilgisini çekebilmek, farlı boy ve renklerde 9-8-7 cm ( genellikle açık renkler ) sahteler ile 7.5-8 cm kaşık av esnasında çantanda bulunursa güzel olur üstad. Zira kurşun arkasında kopmalar çok oluyor, ona göre yanında getirmek gerekiyor.

lapin

Daimi Üye
Adı
Mert S.
Bugün evden balık sipariş verdiler dedim malum kalabalığa bende gireyim 5 balık aldık fakat gerçekten çekilcek çile değil , kurşun arkası devam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adı
Calcobass
Spin isinde acemi çok malum hayvan kiyilama yaptığı için şu siralar eline takımı alan sahile indi zaten yapması da kolay öyle olunca ortalık acemi kendini bilmezlerle doldu maalesef

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Spin isinde acemi çok malum hayvan kiyilama yaptığı için şu siralar eline takımı alan sahile indi zaten yapması da kolay öyle olunca ortalık acemi kendini bilmezlerle doldu maalesef
Sürekli acemilerden, ucuz takımlarla gelenlerden şikayet ediyorsunuz da siz nerede nasıl öğrendiniz bu işi? Doğuştan gelen bir yetenek misiniz?

Madem balık var, madem ki her vatandaş eşit haklara sahip, o zaman her kes gelir her yerde olta atar. Gide gele eksiklerini görür, ya vazgeçer, ya tecrübe edinir devam eder.

Ben 10 yıldan fazladır gitmiyorum boğaza. Tek sebebi aşırı kalabalık, kendini bilmezlerin oranın sahibi gibi davranarak diğerlerini küçümsemeye çalışması, her takılan, karışan oltada ortalığı savaş alanına çevirmeleri yüzünden keyif için yapılan bir işin eziyete ve sinir harbine dönüşmesi yüzünden.

Acemilerden rahatsızsanız gitmeyin sizde..

muhsinayhan

Aktif Üye
Adı
Muhsin Ayhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
2021 Sonbahar-Kış en popüler olta

Forumda asansör takım yazılarını okumuştum ama yapana hiç denk gelmemiştim.Bugün kurşun arkası çalışmazken asansörle canlı istavrit indirip lüfer almışlar.Ben sonradan gelip gördüm.Sistem oldukça basit aslında ama yem bence çok eziyet çekiyor. Zaten bi kere yakalayıp çekiyoruz ona eyvallah.Hayvana iki iğne saplayıp bi daha geri gönderip korku içinde bi daha öldürmek hoşuma gitmedi

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
İlk defa buraya rapor girmek nasip olacak 29.ekim de malum meralar da kıyamet gibi insan olduğu için Riva ya gittim 42 gr kaşık ile güzel bir aksiyon aldım fakat balığı kıyıya getiremedim gerisi güzel bir spor oldu benim için balık olmasa da çok keyifli bir avdı.

30.ekim sabahı çubukluya geçtik sabah kahvaltı yapar kurşun arkası takılır biraz spin yapar gecede yemli kalırız niyeti ile yemlik niyetine istavrite attık yemlik oldu yemeklik yemeklik oldu dağıtmalık konu komşu eş dost a balık vermek de ayrı keyifli oldu bir ara yemli takım kenarda duracağına suda dursun dedik ona da süpriz geldi

Acemilik konusuna da boğazın acemisi olan biri olarak birşeyler söylemek isterim kurşun arkası için çubukluda kimsenin olta atmadığı yerde boş kurşun ile çalıştım spin için kimsenin olmadığı yerde baş üstü atmayı öğrendim balık olmayan zamanda açtım oltayı yine atış yaptım yemli için bilen arkadaşlardan rica ettim verdim kamışı attırdım kurşun nasıl oturtulur akıntı da ne tarafa atılır bunları öğrenmeye çalıştım oldum mu olmadım olacak mı İnşallah.

Acemi usta ayrımından ziyade HOŞ GÖRÜ kalmamış hiç kimsede ben yemli takımımı atmışım 200 gr kurşunu tam önüme oturmuş çayımı almış bekliyorum 50 metre sağımda ki adam benim üstüme atmış benle beraber 3 kişiyi toplamış sakince yanına gidiyorum kendisi USTA ya bana söyleniyor nere attın kardeşim oltanı dikkat etsene biraz diye...

Oltası suda olan herkese rastgele.

Ekli dosyalar

Adı
Gökhan Önal
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Bugün vaniköyde wily limon rapalamı unuttum
Bulan olduıysa ulaşmasını rica ederim

kaptan kusto

Yeni Üye
Adı
ayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
:D abicim vaniköyde bedene bağlı rapalayı kesip çalıyorlar biliyosun dimi ama senin temennin de güzel yani çok temiz bi kalp ile yapılmış bir istek . anadolu yakasının cehennemi vaniköy park