Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

emreaktas

Aktif Üye
Adı
Emre Aktaş
Üsküdar cami önü 6:30-8:30 arası atçek ile balık yapmadı (yanlışlıkla takılan gümüş’ü saymazsak😅. D0032BE4-6014-4F0E-B64F-CC132A9F87F6.jpeg
Sonra yarım saat civarı sıyırtma denedim yine sonuç yok. Sonra ince takım çapari ile kıyıda gezindim yok yok yok.

efraim

Aktif Üye
uzun bir aradan sonra 11.12.2021 cumartesi gunu beykoz hayal kahvesinde 07:45 te kursun arkasi avina basladim,, balikci sayisi cok cok azdi, benim gibi 3 4 kisi kursun arkasi deniyordu, 10 kisi kadarda istavrit caparisi atiyordu. avi 11 de sonlandirdigimda 2 adet disli kandirabilmistim, boylar oldukca guzeldi, 32cm.. ama baska disli alan gormedim,, istavrirtilerin kovalarinda da anca 3 5 adet balik vardi.. herkese rastgele

EMİN

Aktif Üye
Adı
EMİN YILDIRIM
Dün ki çubuklu av raporu olacaktı ama belediye tesisleri,nin önündeki sahil bantı yaklaşık 10 tane tekne tarafından saat başı taranıp ağ atılmasaydı,mecburen tekne raporu oldu,sahil ile tekne arasındaki mesafe 50 metre ya var ya yok,gidene kadar olta bile atamadık tekne yakalamayalım diye:D

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

emreaktas

Aktif Üye
Adı
Emre Aktaş
Üsküdar meydan, vapur iskelesine yakın derin yerlerde yemli ile dipten iri istavrit geliyor ama çok seyrek.

muhsinayhan

Aktif Üye
Adı
Muhsin Ayhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Üsküdar meydan, vapur iskelesine yakın derin yerlerde yemli ile dipten iri istavrit geliyor ama çok seyrek.
Öğleden akşama kadar marmarayın karşısındaydım.Niyetim radarın orda kurşun arkasıydı ama çok yoğun yaya yoğunluğu olduğu için vazgeçtim.Etrafım da doluydu.Denizden sadece ama sadece 1 kreçe çıktığını gördüm, ben sıyırtma ve çapari deneyip 0 çektim.Dolaptan çıkma izmaritle lüfer yemli deneyen de oldu,gelmedi.Rastgele

beykozlu86

Aktif Üye
Adı
Metin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kalender tarafları çino ve istavrit yapıyor fakat gırgırlar o kadar yakın ki olta atılmıyor. Sahil güvenliğin ölçüsüne göre av yasal. 2 gırgır bildiğin mazot yakmadan toplayıp aynı noktaya tekrar seriyor ki diğerleri giremesin 😁 3-5 kasa olana kadar bile beklemiyorlar sanırım, at- çek akşama kadar durum aynı.

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Yine bi sessizlik...
İstavrit de mi yok??

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi