İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Önceki gün ben de 21-01 arası spinle yokladım tam havası suyuydu hareket yok..

Merhaba,
Sabah 6-8 arası tarabya otel önü kurşun arkası denedim, vuruş yok. Biri yemli atıyordu o da alamamış, façyonun önünde de 5-6 balıkçı vardı, istavrit çekeni gördüm. Bu sene o sene değil sanırım . Palamuttan dolayı pek göze batmadı ama tekneler çinekopun kökünü kuruttu geçen sene. Limit altı çok balık düştü tezgahlara malesef.

M2007J3SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba,
Sabah 6-8 arası tarabya otel önü kurşun arkası denedim, vuruş yok. Biri yemli atıyordu o da alamamış, façyonun önünde de 5-6 balıkçı vardı, istavrit çekeni gördüm. Bu sene o sene değil sanırım . Palamuttan dolayı pek göze batmadı ama tekneler çinekopun kökünü kuruttu geçen sene. Limit altı çok balık düştü tezgahlara malesef.

M2007J3SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu gün yine yokladım meralarımı tık yok. Balıkçı arkadaşlarımla görüştüm onlarda pek iç açıcı konuşmadı. Zaten palamut ve lüferin olmayacağı istavritin, hamsinin bol olmasından belli.

Bu gün yine yokladım meralarımı tık yok. Balıkçı arkadaşlarımla görüştüm onlarda pek iç açıcı konuşmadı. Zaten palamut ve lüferin olmayacağı istavritin, hamsinin bol olmasından belli.

ne çok ümitlenmek gerekiyor nede fazla beklenti içinde olmamak gerekiyor.2yıl önce lüfer senesi idi 1 yıl önce palamut senesi idi mevsimler değişiyor,haliyle balığın davranışıda değişiyor,farkında iseniz 3 yıldır çinekop nerede ise 12 ay av verecek duruma geldi eskiden belli zamanlar dişinda dişli görmek zor olurdu,eskiden çok av vermeyen balıklar av vermeye başladı denizler ısınıyor, enişte zonguldaklı her sene gider geçen seneye aynı zamanda su soğuk iken şimdi sıcak olduğunu söyledi,sadece sabırla beklemek gerekiyor.

IMG_1569.jpg

Sabah güneş açarken 2 saat kurşun arkası yokladım. Henüz hareket yok. Sadece bir kırlangıç yavrusu geldi. Onu da saldım. İstavritgiller de yoktu.

Gürpınar'da tık yok balık halinin orada kefal bile vurmuyor.

Selamlar,

haftasonu için şile kumbaba tarafında olacağım.Lüfer denemesi yapacağım şile tarafında balık durumu hakkında bilgisi olan var mıdır?

karasu tarafında balık alınmaya başlanmış yakın zamanda Şile tarafına giden hobidaşlarımdan bilgi almak isterim.

Saygılarımla...

Selamlar,

haftasonu için şile kumbaba tarafında olacağım.Lüfer denemesi yapacağım şile tarafında balık durumu hakkında bilgisi olan var mıdır?

karasu tarafında balık alınmaya başlanmış yakın zamanda Şile tarafına giden hobidaşlarımdan bilgi almak isterim.

Saygılarımla...
Tek tük duyuyoruz birşeyler ama denk gelirse balık lüfer boylar güzel

Şimdiden rast gelsin..

Back