. Palamuttan dolayı pek göze batmadı ama tekneler çinekopun kökünü kuruttu geçen sene. Limit altı çok balık düştü tezgahlara malesef. Bu gün yine yokladım meralarımı tık yok. Balıkçı arkadaşlarımla görüştüm onlarda pek iç açıcı konuşmadı. Zaten palamut ve lüferin olmayacağı istavritin, hamsinin bol olmasından belli.Merhaba,
Sabah 6-8 arası tarabya otel önü kurşun arkası denedim, vuruş yok. Biri yemli atıyordu o da alamamış, façyonun önünde de 5-6 balıkçı vardı, istavrit çekeni gördüm. Bu sene o sene değil sanırım. Palamuttan dolayı pek göze batmadı ama tekneler çinekopun kökünü kuruttu geçen sene. Limit altı çok balık düştü tezgahlara malesef.
M2007J3SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu gün yine yokladım meralarımı tık yok. Balıkçı arkadaşlarımla görüştüm onlarda pek iç açıcı konuşmadı. Zaten palamut ve lüferin olmayacağı istavritin, hamsinin bol olmasından belli.
Tek tük duyuyoruz birşeyler ama denk gelirse balık lüfer boylar güzelSelamlar,
haftasonu için şile kumbaba tarafında olacağım.Lüfer denemesi yapacağım şile tarafında balık durumu hakkında bilgisi olan var mıdır?
karasu tarafında balık alınmaya başlanmış yakın zamanda Şile tarafına giden hobidaşlarımdan bilgi almak isterim.
Saygılarımla...