İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yarın sabah rumelihisarındayım. Raporu erken verecem saat 8 gibi . Ona göre belki gelen olur 🙂

Hisarönü tekne çok, istediğim yerden atış yapamadım henüz, geleli yarım saat oldu çevremde benden önce gelip de balık alabilen yok.

Rapor şimdilik bu kadar 🙂

03359DA7-787F-4A80-BB88-356A63E50C11.jpeg

Bı akşam ezanından saat 21.00 a kadar hasar, aşiyan bölgesinde spin yoklaması yaptım.

Hat üzerinde toplam 25 kişi falan görmüşümdür ama hiç kimsede bir şey yoktu. Yemli atanlarda da sonuç aynı. Balık Avrupa Yakası için sanırım Yeniköy veya Emirgan’da sonra yok.

Bu akşamın raporu benden bu kadar. Aslında diğer bölgeler için de bir şeyler yazışsa keşke ama neyse…

Bı akşam ezanından saat 21.00 a kadar hasar, aşiyan bölgesinde spin yoklaması yaptım.

Hat üzerinde toplam 25 kişi falan görmüşümdür ama hiç kimsede bir şey yoktu. Yemli atanlarda da sonuç aynı. Balık Avrupa Yakası için sanırım Yeniköy veya Emirgan’da sonra yok.

Bu akşamın raporu benden bu kadar. Aslında diğer bölgeler için de bir şeyler yazışsa keşke ama neyse…
Geçen hafta çubuklu bi kaç sabah balık yaptı akabinde sonuç yok. (1 saat kadar balık yaptı sadece)
Oltalara ara ara palamut geliyor. Karadeniz de hala dişli var kanaatimce balık henüz daha boğaza girmedi diye düşünüyorum, enerjiyi erkenden tüketmemek gerekiyor.
Hafta sonu yine Karadeniz niyetindeyim...

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karadenizde su sıcaklıkları 18-20 bandında Meteorolojiye göre. Dişli için kabaca bi 5 derece daha düşmesi lazım. 13 derece ideal deniyordu. Şimdi biraz araştırdım. Türkçe bir kaynakta 14 dereceye kadar dayanabilir diyor. Ama ben 14ten düşüktür diye düşünüyorum.

Karadenizde su sıcaklıkları 18-20 bandında Meteorolojiye göre. Dişli için kabaca bi 5 derece daha düşmesi lazım. 13 derece ideal deniyordu. Şimdi biraz araştırdım. Türkçe bir kaynakta 14 dereceye kadar dayanabilir diyor. Ama ben 14ten düşüktür diye düşünüyorum.
13-14 derece kanal sıcaklığı, dolayısıyla kıyılama için uygun değil. Aslında şu an uygun sıcaklıklara düştü sular. Ancak doğru düzgün göç gerçekleşmedi dişli için. Herhalde bundan sonra olacaktır.

13-14 derece kanal sıcaklığı, dolayısıyla kıyılama için uygun değil. Aslında şu an uygun sıcaklıklara düştü sular. Ancak doğru düzgün göç gerçekleşmedi dişli için. Herhalde bundan sonra olacaktır.
aaaa hamdi hocam,beni balığa götür.

İyi günler. İstanbul'daki üyeler arasında kıyıdan veya tekneden balık avı organizasyonları veya toplanma olursa katılmak isterim.

Back