Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hocam bereketili olsun da şu banka dizme işinden vazgeçsek çok güzel olur pulu var kokusu var geçen yağmurluk var diye oturdum her yerim pul oldu.. Balık ile ilgilenmeyen ama sahile gelen de birçok insan var..
Açıkçası yağmur vardı ve bir güzel foto sonrası havlu peçete ile sildim ve ne kadar çer çöp varsa topladım hocam. Şahitlerim de varHocam bereketili olsun da şu banka dizme işinden vazgeçsek çok güzel olur pulu var kokusu var geçen yağmurluk var diye oturdum her yerim pul oldu.. Balık ile ilgilenmeyen ama sahile gelen de birçok insan var..
Merhaba,Merhaba beyler boğazda balık konusunda fazla tecrübem yok Gebze tarafından boğazda spinle lüfer avlamaya gelmek istiyorum bu hafta sonu. Kolayca aracımı park edebileceğim fazla kalabalık olmayan yer önerilerinizi alabilirsem sevinirim. Bir de görüyorum ki çoğu kişi kurşun arkası atıyor ,yani 40-50 gram atarlı spin kamışla 20-:30 gramlık sahtelerle şansım olur mu bu tarz bir av için nereleri önerirsiniz. Herkese her şey için teşekkür ediyorum
Merhaba,Merhaba beyler boğazda balık konusunda fazla tecrübem yok Gebze tarafından boğazda spinle lüfer avlamaya gelmek istiyorum bu hafta sonu. Kolayca aracımı park edebileceğim fazla kalabalık olmayan yer önerilerinizi alabilirsem sevinirim. Bir de görüyorum ki çoğu kişi kurşun arkası atıyor ,yani 40-50 gram atarlı spin kamışla 20-:30 gramlık sahtelerle şansım olur mu bu tarz bir av için nereleri önerirsiniz. Herkese her şey için teşekkür ediyorum
Anahtar kelimeler.Merhaba,
kalabalık olmayan bir yer...
Yok dişli henüz akıp gitmedi, en azından ben öyle temenni ediyorumSabah şöyle tarabyadan Arnavutköy’e kadar gezdim. Boğaz hattında su rengi bulanık ve aşırı dip akıntısı var. Bütün meralar Avrupa yakası için bomboş. Salıya kadar dinlenip tekrar denemek lazım ancak dişli akıp gitmiş de olabilir.
Sanırım bağımlılık sahibi oldum, aklım fikrim olta atmakta. eşim sürekli sende bir haller var, dalıp dalıp gidiyorsun diyor. Her ne kadar valla billa aklım balıkta desem de, kaşını kaldırıp “hayırlısı inşallah öyledir” demesi zoruma gidiyor![]()