Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Selamlar balık ehli dostlar,
Daiwa Crosscast 4.20 MT 100-225 Gr kamışı kullanmış olan, hali hazırda kullanan var mıdır?
Kurşun arkası persormansı nedir, 225 Gr yazıyor ama yeri geldiğinde 240 grama çıkar mı.
Hızlı aksiyon alan bi kamış gibi geldi ama tecrübeleri okumak istiyorum...

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın

omer42

Aktif Üye
Adı
ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hocam bereketili olsun da şu banka dizme işinden vazgeçsek çok güzel olur pulu var kokusu var geçen yağmurluk var diye oturdum her yerim pul oldu.. Balık ile ilgilenmeyen ama sahile gelen de birçok insan var..
Açıkçası yağmur vardı ve bir güzel foto sonrası havlu peçete ile sildim ve ne kadar çer çöp varsa topladım hocam. Şahitlerim de var :) Kuru hava olsa sermezdim zaten ama uyarı için sağol yine de.
2B212CCE-9A3F-489D-9289-ED287F6F6735.jpeg

Bunlar da bu geceden, yağmur bu kadarına müsade etti. Peşinde olanlara rastgelsin

Antrikot

Yeni Üye
Adı
Kamil
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba beyler boğazda balık konusunda fazla tecrübem yok Gebze tarafından boğazda spinle lüfer avlamaya gelmek istiyorum bu hafta sonu. Kolayca aracımı park edebileceğim fazla kalabalık olmayan yer önerilerinizi alabilirsem sevinirim. Bir de görüyorum ki çoğu kişi kurşun arkası atıyor ,yani 40-50 gram atarlı spin kamışla 20-:30 gramlık sahtelerle şansım olur mu bu tarz bir av için nereleri önerirsiniz. Herkese her şey için teşekkür ediyorum

katilhamsi

Daimi Üye
Adı
Kadir
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba beyler boğazda balık konusunda fazla tecrübem yok Gebze tarafından boğazda spinle lüfer avlamaya gelmek istiyorum bu hafta sonu. Kolayca aracımı park edebileceğim fazla kalabalık olmayan yer önerilerinizi alabilirsem sevinirim. Bir de görüyorum ki çoğu kişi kurşun arkası atıyor ,yani 40-50 gram atarlı spin kamışla 20-:30 gramlık sahtelerle şansım olur mu bu tarz bir av için nereleri önerirsiniz. Herkese her şey için teşekkür ediyorum
Merhaba,
Boğazda kolayca aracını park edebileceğin, kalabalık olmayan bir yer... ütopya olur, şu an misafirlikten eve geldim artık park yeri bulmak bir işkence, bir zaman sonra İstanbul artık işin içinden çıkılmaz bir hâle gelecek, sırf bu yüzden balığa gidesim gelmiyor, geç dönüyorum yarım saat park yeri ara dur, Anadolu yakası bu konuda daha rahat tabi erken davranmak lazım, spin konusunda hiç bir fikrim yok, spinle balık avına dair boğazda bir rapora denk gelmedim, rastgele...

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Merhaba,
Hafta içi gideceksen sabah en erken saatlerde Vaniköy ve çubuklu da araç parkı yönünden şanslı olabilirsin.
Yine aynı iki bölgede spin avı da yapabilirsin, ilave olrauKandilli yi de ekleyebiliri.
Boğazda spin avında su üst ve dalarlı sahtelerin çantamda olsun, balığın durumuna göre vibrasyon veya kurşun arkası da yapabilirsin. Ama spinle kurşun arkasında 50-60 Gr kurşun ve 4-7 gramlık sahtelerle tabi.
Rastgelsin şimdiden..

omer42

Aktif Üye
Adı
ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sabah şöyle tarabyadan Arnavutköy’e kadar gezdim. Boğaz hattında su rengi bulanık ve aşırı dip akıntısı var. Bütün meralar Avrupa yakası için bomboş. Salıya kadar dinlenip tekrar denemek lazım ancak dişli akıp gitmiş de olabilir.

Sanırım bağımlılık sahibi oldum, aklım fikrim olta atmakta. eşim sürekli sende bir haller var, dalıp dalıp gidiyorsun diyor. Her ne kadar valla billa aklım balıkta desem de, kaşını kaldırıp “hayırlısı inşallah öyledir” demesi zoruma gidiyor :D

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Sabah şöyle tarabyadan Arnavutköy’e kadar gezdim. Boğaz hattında su rengi bulanık ve aşırı dip akıntısı var. Bütün meralar Avrupa yakası için bomboş. Salıya kadar dinlenip tekrar denemek lazım ancak dişli akıp gitmiş de olabilir.

Sanırım bağımlılık sahibi oldum, aklım fikrim olta atmakta. eşim sürekli sende bir haller var, dalıp dalıp gidiyorsun diyor. Her ne kadar valla billa aklım balıkta desem de, kaşını kaldırıp “hayırlısı inşallah öyledir” demesi zoruma gidiyor :D
Yok dişli henüz akıp gitmedi, en azından ben öyle temenni ediyorum :)
Şubata kadar devam edecez, tıpkı 2016 ve 2020 gibi. 4 yılda bir diyorum ve her dört yılda bir haklı çıkıyorum :)