İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ömer çıktı mı birşeyler ? 🙂

cuma gittim Tarabya ve Yeniköy’de olta attım ancak skor yok, yapanı da duymadım. Malzemecilerle konuştum çekeni henüz gören yok. üstüne de hasta oldum Cumartesi full yatıp maça gidemedim bugün de işe. Bu balıksevdamız bir yerde kaçacak içimize ama hayırlısı :/

Abiler,kardeşler, sevgili Romalılar maalesef palamut hala yok hatta hiç yok. Dün Yeniköydeyim, Yarın ise öğlen Tarabyadan foto atacağım hatta ama dün itibarıyla maalesef bu sezon yok sezonu olarak kayıtlara geçecek gibi

bende 2 kere üst üste spin denemesi yaptım alamadım. Ama ilk gece sağımdan solumdan balık çıktı toplam 15-20 balık vardır deneyen kişi sayısı 10 civarındaydı. İkinci gün ise kimsede balık görmedim. Vakti olanın geceli gündüzlü denemesi gereken bir döneme girdik. Sahada olan kazanır. tüm hobidaşlara rastgele.

bende 2 kere üst üste spin denemesi yaptım alamadım. Ama ilk gece sağımdan solumdan balık çıktı toplam 15-20 balık vardır deneyen kişi sayısı 10 civarındaydı. İkinci gün ise kimsede balık görmedim. Vakti olanın geceli gündüzlü denemesi gereken bir döneme girdik. Sahada olan kazanır. tüm hobidaşlara rastgele.
Karaköyde su üstü ile spin lüfer alındığını duydum ama emin olamamıştım. Çünkü bunu söyleyen malzemeci ve laf aramızda biraz gevşek bir kardeşim 🙂Sen bu raporu verdiysen demek kıpırdama var Bedri hocam. Denemek gerekir şahsen.

Karaköyde su üstü ile spin lüfer alındığını duydum ama emin olamamıştım. Çünkü bunu söyleyen malzemeci ve laf aramızda biraz gevşek bir kardeşim 🙂Sen bu raporu verdiysen demek kıpırdama var Bedri hocam. Denemek gerekir şahsen.
Verdiğim raporda boğaz hattı ancak anadolu yakası. Avrupa tarafından bilgim yok. Kendi gözlerimle şahit olduğum için duyum kısmını eleyebiliriz. Zaten hemen peşine ikinci gün gitmemin sebebi de o aslında yorgun argın ama maalesef bana uğramadı.

Verdiğim raporda boğaz hattı ancak anadolu yakası. Avrupa tarafından bilgim yok. Kendi gözlerimle şahit olduğum için duyum kısmını eleyebiliriz. Zaten hemen peşine ikinci gün gitmemin sebebi de o aslında yorgun argın ama maalesef bana uğramadı.
. Sağlık olsun hocam inşallah rastgelir tez zamanda. Şimdi YouTube video denk geldi sana yazdıktan sonra, Florya Sosyal Tesisler önü kayalıkta 50 cm levrek ve bir lüfer almış videoyu çeken arkadaş silikonla. Lüfer yerleşik diyor ama bence yavaş yavaş geliyorlar artık.
Bahsettiğim video aşağıda

Siz sahada mısınız Bedri Bey? 🙄

. Sağlık olsun hocam inşallah rastgelir tez zamanda. Şimdi YouTube video denk geldi sana yazdıktan sonra, Florya Sosyal Tesisler önü kayalıkta 50 cm levrek ve bir lüfer almış videoyu çeken arkadaş silikonla. Lüfer yerleşik diyor ama bence yavaş yavaş geliyorlar artık.
Bahsettiğim video aşağıda
Bu dönem av veren balıklar bence de yerleşik balık , yerleşik derken marmara da açıkta takılan balığın kıyılaması , gelen balık için ise ilk haberlerin Avrupa yakası için ormanlı , Anadolu yakası için Şile ve riva tarafında av vermeye başlaması gerekir mevsim ciddi kaymış durumda gelen balığın Kasım öncesi geleceğini pek düşünmüyorum 🙂

Back