yalcinnoguzz
Aktif Üye
Şu sıralar balık açıkta. Bikac tane sahte alıyım diyorum ama vazgeçip acaba kaşığa mi donsem diyorum. Savage gear in 30-40 grlik Seeker kaşıklari var. Gece vakti kullanıp verim alan varmıdır acaba
Karadeniz kıyıları dışında kullananı ve verim alanı görmedim duymadım 🙂Şu sıralar balık açıkta. Bikac tane sahte alıyım diyorum ama vazgeçip acaba kaşığa mi donsem diyorum. Savage gear in 30-40 grlik Seeker kaşıklari var. Gece vakti kullanıp verim alan varmıdır acaba
Hocam o işim püf noktası fletonun içine köpük koymak videoda göstermiyor ama koyduğuna yemin ederim ispatlayamam 🙂İkinci aşamada sakın oradaki takımı deneme,yem dibe oturuyor iskorpitten başka birşey gelmiyor,ben denedim vurduğuda belli olmuyor haybeye bekleyip oltayı çekince ucunda iskorpitin olduğunu görüyorsun,o takımın mantarlı versiyonu denene bilir
illaki bir hilesi var işin yoksa yem dibe oturuyor iskorpit yemese yengeçler yiyorlar yemiHocam o işim püf noktası fletonun içine köpük koymak videoda göstermiyor ama koyduğuna yemin ederim ispatlayamam 🙂
Bu şekilde kefal fleto sarma ile 2-3 kilo aralığında çok fazla kofana avı yaptım daha önce mersin tarafında ama bizim buralarda denemedim şuan olta suda ateş yanıyor bol miktarda çay var hava güzel gelmese de olur 🙂