Fecri
Daimi Üye
- Adı
- Fecri
Ben de görmek isterdim, hatta onu da kıyıya almak.Abi o çinekopu o hale getireni görmek isterdim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben de görmek isterdim, hatta onu da kıyıya almak.Abi o çinekopu o hale getireni görmek isterdim.
Yıldırayın bi kaşığını almıştım geçen sene içi kırmızı ve mavi hologramlıydı oda iş yapmıştı bu sene daha denemedimSağol Selahattin.
Uğur, keşke işim olsa yaşım da 35 olsa. Emekliyim, saat 10:00 da balığı bıraktım. Yorucu oldu akıntı artınca.
Sağol Onur, bu modifiye iş yapacak gibi. Kırmızılı kaşık sınavı geçti ama kaşık zaten alıyor balığı.
Nerden aldın Onur?Yıldırayın bi kaşığını almıştım geçen sene içi kırmızı ve mavi hologramlıydı oda iş yapmıştı bu sene daha denemedim
Dünyada bizim boğazdaki teknik gibi bir teknik yok. Önüne kurşun bağla gönder açığa...Aklıma takılan çok merak ettiğim ama denemediğim birsey var, 9cm ve altı sahtelerde, balık altındaki iğneyi çıkarmak ne kadar doğru kime sorsam bedene karismamasi için diyor, evet çok mantıklı ama o zaman neden koyuyor üreticiler bu iğneyi, karistirmadan atış yapmış olsak balığı alma şansımız daha da artmaz mı sizce,? Değerli yorumlarınızı bekliyorum... Saygılar
Stoklarda pek renk kalmamış ama takip etmek lazım abi buyur linkNerden aldın Onur?
Ben, şimdi sarı ve yeşil hologram arıyorum. Bildiğin yer varsa yazıver bir zahmet.
Peki Birol abi bizde cikarmasak mesela dolanma riski çok mu artar, illaki bu konu tecrübe ile sabittir yapanların vardır bildiği ama merak işteDünyada bizim boğazdaki teknik gibi bir teknik yok. Önüne kurşun bağla gönder açığa...
Normal olarak kurşunsuz atçek ve tekneden sürütme yönteminde orta iğne çıkarılmaz.
Bunlarda benim hologram için reflektörlü bantlarım abiNerden aldın Onur?
Ben, şimdi sarı ve yeşil hologram arıyorum. Bildiğin yer varsa yazıver bir zahmet.
Dolanma artıyor baya. Çıkarmayan birinin çift palamut çektiğini görmüştüm resimlerdePeki Birol abi bizde cikarmasak mesela dolanma riski çok mu artar, illaki bu konu tecrübe ile sabittir yapanların vardır bildiği ama merak işte