bosporus fisher
Daimi Üye
Bu sabah kısmetimize düşenler...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Abi bende sana katılıyorum. Tatlı suyun keyfi başka. Abi birde sana sorum olacak ben yazın ara sıra tatlı suya gidiyorum. Bir bot almaya karar verdim ama önce gidip bir elektrikli motor aldım şimdi bot alacam 330 düşünüyorum ama ne marka alacağıma karar veremedim her kafadan farklı ses çıkıyor siz ne marka kullanıyorsunuz Yada tavsiyede bulunabilirmisiniz.Wohouu boğazda balık tutmayı bırakıp tatlı suya başlayalı 3 yıl oldu. İyiki de bırakmışım. Sizede tavsiye ederim huzur doğada ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Marka hiç önemli değil kardeşim denye (dokuma kalınlığı ) önemli olan. O da zaten bizlerin kullanacağı botlarda standart. Bence markasından önce kullanacağınız kişi sayısı ve motorun gücüne göre uzunluk tercihin olsun. Sonuçta portatif ürünlerde pratiklik önemli. Şimdiden alacağın bot hayırlı olsun sezon açılınca da inşallah beraber kovalarız balıkları.Abi bende sana katılıyorum. Tatlı suyun keyfi başka. Abi birde sana sorum olacak ben yazın ara sıra tatlı suya gidiyorum. Bir bot almaya karar verdim ama önce gidip bir elektrikli motor aldım şimdi bot alacam 330 düşünüyorum ama ne marka alacağıma karar veremedim her kafadan farklı ses çıkıyor siz ne marka kullanıyorsunuz Yada tavsiyede bulunabilirmisiniz.