Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sabriyazici

Daimi Üye
Adı
sabri yazici
Konuyu şöyle düşünelim , her balıkçının raht ettiği sevdiği bir mera muhakkak vardır .Balık tutmaktaki asıl düşüncede şehrin ses gürültü patırtı sitresinden kurtulup dertleri oltanın ucuna takıp denize atmaktır.Formdaki arkadaşların hemen hepsi bu işi ticaret olarkta yapmadıklarını da düşünürsek , mudaimi olduğu merada nezaketten uzak kaba saba kişler istemezler . Cumartesi günü yaşadığım bir hadise hayret detirecek kadar vardı.Balıkçının biri tam olta atttığımız noktadan güpe gündüz kadın erkek çocuk kalabalığın içinde çok afadersınız denıze işedi .Aynı saatlerde yine bi hadise agrasif sinirli bir balıkçı çaparisi karıştı diye diğer balıkçıya seni denize atarım demsıydı.Gelde o denızden balık cek , yada o merada huzur bul .Zaten formdaki arkadaşlar samimi buldukları herkeze elinden dilen den geldiği kadarıyla yardımcı oluyorlar .

Mera paylaşımı yapmak , insanlara iylik deyil zorluk çıkaracağını düşünüyorum ...
balıkçı değil o şerefsiz haysiyetsiz ne oldugu belli olmayan biri sadece hayvan bile demiyorum dahada yazarım da neyse

suleymancirit

Aktif Üye
Adı
Süleyman Cirit
Wohouu boğazda balık tutmayı bırakıp tatlı suya başlayalı 3 yıl oldu. İyiki de bırakmışım. Sizede tavsiye ederim huzur doğada ...
Ben de tatlısuyu bırakıp deniz malzemesi düzmeye başladım, vaz çaysam mı ? acaba !
45 yıl tatlı su avcılığı yaptım, laf aramız da iyi bir yol arkadaşı bulursan ve hele mehtaba bakarak semaver çayı içmeye doyum olmaz.
Bir de böyle güzel bir botun varsa deyme keyfinize , üstadım burası neresi acaba , istanbula yakın bir yer ise , arada bir bende kaçsam (anadolu yakasından)
Rasgele.

S

strangolos

Misafir
bak güzel kardeşim,
Önce sende bir terbiyeni ve saygını kullanmayı öğrenmelisin ki sende saygı göresin.
Evet burası benim babamın çiftliği değil, doğru söylüyorsun ama burası bir forum! Ben ne demek istediğimi buradan anlatabiliyorum ancak. Ama sen ne anlamak istiyorsan onu anlamışsın. Ben başkasının fikrine saygı duyuyor ve cevap vereceksem de uslübuma dikkat ederek cevap veriyorum.
Burada kime ne cevap vereceksem sana beğendirecek değilim. Az çok beni tanıyan bilen vardır. Kimseye saygısızlık etmediysem kimse de bana saygısızlık etmedi.
Seninle laf yarışına da girecek değilim. Ama sen haddini bil ona göre konuş.
Konuyu uzatmaya gerek yok.
Haklisiniz ben olay net diyerek sonladirmistim konuyu nacizhane fikirlerinizi kendinize saklarsaniz sikinti cikmaz sonucta burada keyif isi yapiyoruz mera,balik bahane size bol sanslar dilerim

caretta

Üye
Adı
BARBAROS
Ben de tatlısuyu bırakıp deniz malzemesi düzmeye başladım, vaz çaysam mı ? acaba !
45 yıl tatlı su avcılığı yaptım, laf aramız da iyi bir yol arkadaşı bulursan ve hele mehtaba bakarak semaver çayı içmeye doyum olmaz.
Bir de böyle güzel bir botun varsa deyme keyfinize , üstadım burası neresi acaba , istanbula yakın bir yer ise , arada bir bende kaçsam (anadolu yakasından)
Rasgele.
Ustam mera kıyı avcılığına pek müsait bir yer olmadığı için isim vermekte sakınca görmüyorum. Bot ile de herkese yetecek bir yer olduğundan burası terkos.

Adı
arif mutlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ustam mera kıyı avcılığına pek müsait bir yer olmadığı için isim vermekte sakınca görmüyorum. Bot ile de herkese yetecek bir yer olduğundan burası terkos.
AH O TERKOS KIYIDAN BİŞİ ALAMADIĞIM TEK GÖL BOTUMDA VAR GERÇİ AMA MOTOR OLMADIĞI İÇİN GİDİP SEMAVER ÇAYI HOŞ MUHABBET Bİ GECE KAFA DİNLEYİP HİÇ BALIK TUTAMASAMDA ÇOK SEVDİĞİM Bİ GÖL

caretta

Üye
Adı
BARBAROS
AH O TERKOS KIYIDAN BİŞİ ALAMADIĞIM TEK GÖL BOTUMDA VAR GERÇİ AMA MOTOR OLMADIĞI İÇİN GİDİP SEMAVER ÇAYI HOŞ MUHABBET Bİ GECE KAFA DİNLEYİP HİÇ BALIK TUTAMASAMDA ÇOK SEVDİĞİM Bİ GÖL
Aynen üstadım, balık olmasada başka bir dünyada yaşıyormuş gibi hissediyor insan kendini :)

barisgirgin

Daimi Üye
Adı
baris girgin
Kan Grubu
B Rh Negatif
Terkosta bu yaz haziran ayiydi sanirim kiyidan silikonla yakaladigim bebe turna 2 adet yakalndi ve geri salindi kucuk turna slikonuyla yakalandilar...agustosta yine gittim ancak sular baya cekilmisti yakalayamadik piknige devam ettik..
Kismetten oteye gecilmiyor malesef...rastgele..

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Yarın surf disiplini ile boğazda yerimideyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...