Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur
Siz her gün balıktasınız, Murat 15 günde bir balığa gidebiliyor, o da eşi izin verirse :D
O yüzden o zararsız :koptum:
Yok be abi keşke hergün gidebilsem, haftada bir işte. İki olsun ona bile razıyım...
Haaa bak yalancı çıkmayalım, belki bu hafta iki olabilir :D

Adı
bahattin akkaya
Sevgili arkadaşlar cumartesi TV haberlerde kalender de balık bolluğu olduğundan bahsetti, hatta öyle ki balıkçılar yüzlerce adet cinekop sarikanat ve lüfer yakalamislar, bu haber yayınlandıktan sonra pazar günü kalenderi gören oldu mu hiç, şu kadarını söyleyeyim, Cuma namazı saf tutar gibi omuz omuza yer tutmuş millet balık tutmak işkenceye dönüşmüş misinasi takımları karışan karışana, üstüne birde kavga gürültü, sadece bu bile mera bilgisi verilmemesinin ne derece haklı olduğunu göstermiyor mu sizce de... Saygılar
Benim tek gittiğim mera tv de çıkan yer kaşıbeyazın önü. Ama son 1 yıldır her hafta sonu kalender her gittiğimde ful dolu aynen dediğiniz gibi her hafta pazar namazına saf tutuyoruz. Bence bu kalabalık eğlencelide. Kopan oltalar karışanlar vs dönen geyikleri görseniz inanamazsınız. Hatta bir arkadaş bizleri izliyordu atış yapmıyordu. Neden atmıyorsun diye sorduğumda atış yapınca geyiği kaçırıyorum dedi.

Sonuç olarak mera bilgisi paylaşılması bence problem değil. Kaldı ki boğazda son bir kaç haftadır her iki yakadada nereden atarsanız atın balık alıyorsunuz. Bu kalabalığın sebebi balığın bol oluşu.

Benim gittiğim kalender de balık açığa çekilince kimse kalmıyor. Uzak atış yapabilen ekipmanı buna izin verenler kalıyor ki bu hafta sonuda öyle oldu sabah saat 9 gibi merada çoğunlukla rapalacılar kaldı.

Musti.barut

Daimi Üye
arkadaşlar

yanlış anlaşılmasın bu site sadece üyüler değil site dışından binlerce insanın takip ettiğini bilmek gerekir burda ki üyelerin bir çoğu aklı başında bilinçli insanlar tecrübelisi de tecrübesizi de var ama ne olursa olsun burda ki insanların samimiyetine güveniyorum site dışından takip eden bir çok insanın ise aynı samimiyette olmadığını hem kendine hem sana hemde ordan geçen insanlara rahatsızlık verecek boyutlarda davranışlar sergilediğini sizde sahit oluyorsunuz dur bu durum içinize siniyorsa diyecek lafım yok..
zaten boğazda bir ucundan diğer ucuna kadar her yer balık yapıyor ama mera paylaşmak
sanki sadece orası gizemli sadece balık varmış gibi algılamaya sebeb oluyor bilinde bilmeyen de samimiyetsiz olanda oraya geliyor sonra sen kıymetli vaktini ayırıp evden fırça dahi yiyip geldiğin bir kaç saatlik zevkinin adam içine edip bırakıyor..
şimdi siz diyorsunuzdur sanane evet banane ama bu durumlarla elbet karşılaştığınız zaman bana hak vereceksiniz..

herkeze rastgelsin

S

strangolos

Misafir
Dün çamlıbahçe sabah rapala ile 10 adet sonra borusanin karsisindan capari ile 18 adet çinekop alınmıştır bilginize.

Not:rapala işinde yeniyim attigim 10 atışın 5 inde mutlaka rapala kurşuna dolanıyor, bunun pratik bir çüzümü vardır herhalde lütfen enlighten me teşekkürler :)

anton

Aktif Üye
Adı
Adnan Yıldırım
Dün çamlıbahçe sabah rapala ile 10 adet sonra borusanin karsisindan capari ile 18 adet çinekop alınmıştır bilginize.

Not:rapala işinde yeniyim attigim 10 atışın 5 inde mutlaka rapala kurşuna dolanıyor, bunun pratik bir çüzümü vardır herhalde lütfen enlighten me teşekkürler :)
kurşun denize düşmeden önce el ile frenleme yapmak büyük oranda karışmaları azaltıyor. Devam ederse rapala bedenini kalınlaştır. Bunlar genelde %80 azaltıyor. Ayrıca misina bir kere gam yaptımı el ile düzeltilmeli. Düzelmez ise bedeni yenilemek işe yarıyor.

S

strangolos

Misafir
kurşun denize düşmeden önce el ile frenleme yapmak büyük oranda karışmaları azaltıyor. Devam ederse rapala bedenini kalınlaştır. Bunlar genelde %80 azaltıyor. Ayrıca misina bir kere gam yaptımı el ile düzeltilmeli. Düzelmez ise bedeni yenilemek işe yarıyor.
beden 0.28 sanırım bir daha ki sefere 0.35 deneyeceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...