lufermania
Daimi Üye
Aynen Ali Sami abinin yaptığı gibi birkaç talihli kişi seçilip, özelden söylenebilirSöylediğim yere giiit
Beni hiç boş dönmedim ama aramızdaaa hee![]()
![]()
![]()
![]()
Sami abi neresi orası, bana da söylesene
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aynen Ali Sami abinin yaptığı gibi birkaç talihli kişi seçilip, özelden söylenebilirSöylediğim yere giiit
Beni hiç boş dönmedim ama aramızdaaa hee![]()
![]()
![]()
![]()
Siz her gün balıktasınız, Murat 15 günde bir balığa gidebiliyor, o da eşi izin verirseAynen Ali Sami abinin yaptığı gibi birkaç talihli kişi seçilip, özelden söylenebilir
Sami abi neresi orası, bana da söylesene![]()
Yok be abi keşke hergün gidebilsem, haftada bir işte. İki olsun ona bile razıyım...Siz her gün balıktasınız, Murat 15 günde bir balığa gidebiliyor, o da eşi izin verirse
O yüzden o zararsız![]()
Benim tek gittiğim mera tv de çıkan yer kaşıbeyazın önü. Ama son 1 yıldır her hafta sonu kalender her gittiğimde ful dolu aynen dediğiniz gibi her hafta pazar namazına saf tutuyoruz. Bence bu kalabalık eğlencelide. Kopan oltalar karışanlar vs dönen geyikleri görseniz inanamazsınız. Hatta bir arkadaş bizleri izliyordu atış yapmıyordu. Neden atmıyorsun diye sorduğumda atış yapınca geyiği kaçırıyorum dedi.Sevgili arkadaşlar cumartesi TV haberlerde kalender de balık bolluğu olduğundan bahsetti, hatta öyle ki balıkçılar yüzlerce adet cinekop sarikanat ve lüfer yakalamislar, bu haber yayınlandıktan sonra pazar günü kalenderi gören oldu mu hiç, şu kadarını söyleyeyim, Cuma namazı saf tutar gibi omuz omuza yer tutmuş millet balık tutmak işkenceye dönüşmüş misinasi takımları karışan karışana, üstüne birde kavga gürültü, sadece bu bile mera bilgisi verilmemesinin ne derece haklı olduğunu göstermiyor mu sizce de... Saygılar
kurşun denize düşmeden önce el ile frenleme yapmak büyük oranda karışmaları azaltıyor. Devam ederse rapala bedenini kalınlaştır. Bunlar genelde %80 azaltıyor. Ayrıca misina bir kere gam yaptımı el ile düzeltilmeli. Düzelmez ise bedeni yenilemek işe yarıyor.Dün çamlıbahçe sabah rapala ile 10 adet sonra borusanin karsisindan capari ile 18 adet çinekop alınmıştır bilginize.
Not:rapala işinde yeniyim attigim 10 atışın 5 inde mutlaka rapala kurşuna dolanıyor, bunun pratik bir çüzümü vardır herhalde lütfen enlighten me teşekkürler![]()
beden 0.28 sanırım bir daha ki sefere 0.35 deneyeceğimkurşun denize düşmeden önce el ile frenleme yapmak büyük oranda karışmaları azaltıyor. Devam ederse rapala bedenini kalınlaştır. Bunlar genelde %80 azaltıyor. Ayrıca misina bir kere gam yaptımı el ile düzeltilmeli. Düzelmez ise bedeni yenilemek işe yarıyor.
Bende 0.28 kullanıyorum. Asansör takım kullanıyorsunuz değilmi? boncuklu olandan.beden 0.28 sanırım bir daha ki sefere 0.35 deneyeceğim
hayır boncuk kullanmıyorum 5 cm kadar ip misinadan kurşun bedeni 3.5 m kadarda rapala köstekBende 0.28 kullanıyorum. Asansör takım kullanıyorsunuz değilmi? boncuklu olandan.