Balıkoltası
Daimi Üye
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Birol, makina kamış takım da balıklar da çok güzel.Merhaba
Dün gece bir yoklama çekeyim dedim ve İstanbul sessiz iken at-çeke başladım. Resimdeki tosunlar da sahteme hayır demediler ve kovamı şenlendirdiler.
Rastgele

Tarabya kalabalık açısından nasıldı kardeşim? Niyetimiz vardı ama gözümüz kesmedi açıkçasıEkli dosyayı görüntüle 9846 . Ekli dosyayı görüntüle 9847Ekli dosyayı görüntüle 9848
Bugün boğazda tarabyada sabah 07:00- 11:00 arası 47 adet dişli alındı. Dişlilerden 15 tanesi oğlu ile beraber gelmiş olan kovası boş olan birisine verildi. (Çocuğun mutluluğu görülmeye değerdi.)
Eve gelinip bir güzel temizlendi.
Sonra fırında kıvamına getirilerek afiyetle mide ye indirildi.
ilk beş sarıkanat kendo 9 luk limon sarısı ile diğerleri çapari ile alınmıştır.
hasan avların daim olsun çok güzel bir av olmuş Tebrikler ancak mesajını düzeltip mera bilgisini silersen sevinirim emri baki değil sadace bir ricaArkadaşlar herkese selamlar,
Forumu yaklaşık 2 haftadır takip ediyorum. Çok güzel ve önemli paylaşımlar oluyor. Biz de 2 arkadaş bu hafta sonu nasibimizi aldık Tarabya Huber köşkü önünden. Gelecek haftayı dört gözle bekliyorum. İnşallah balık bereketi bu şekilde devam eder. Herkese rastgelsin...
Arkadaş senin mekandan bahsediyor sanırım Mustafahasan avların daim olsun çok güzel bir av olmuş Tebrikler ancak mesajını düzeltip mera bilgisini silersen sevinirim emri baki değil sadace bir rica![]()