Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fecri

Daimi Üye
Adı
Fecri
Merhaba
Dün gece bir yoklama çekeyim dedim ve İstanbul sessiz iken at-çeke başladım. Resimdeki tosunlar da sahteme hayır demediler ve kovamı şenlendirdiler.
Rastgele
Birol, makina kamış takım da balıklar da çok güzel.
Daha iyileri rastgelsin, güle güle kullan.:harika:

Alık balık

Daimi Üye
Adı
Ufuk
Ekli dosyayı görüntüle 9846 . Ekli dosyayı görüntüle 9847Ekli dosyayı görüntüle 9848

Bugün boğazda tarabyada sabah 07:00- 11:00 arası 47 adet dişli alındı. Dişlilerden 15 tanesi oğlu ile beraber gelmiş olan kovası boş olan birisine verildi. (Çocuğun mutluluğu görülmeye değerdi.)

Eve gelinip bir güzel temizlendi.

Sonra fırında kıvamına getirilerek afiyetle mide ye indirildi.

ilk beş sarıkanat kendo 9 luk limon sarısı ile diğerleri çapari ile alınmıştır.
Tarabya kalabalık açısından nasıldı kardeşim? Niyetimiz vardı ama gözümüz kesmedi açıkçası

Adı
bahattin akkaya
Valla dun kanal d haberde çıkmış tarabyada balik bereketi diye sabah 6 da arac park edecek yer yoktu. Aklıma gelmedi keske fotoğraf cekseydim kalabalığı. Tam bir cumbus oluyor oltalari dolasanlar kamisi kirilanlar bla bla. Kalabalikti ama ben baska bir yer bilmedigimden sadece buraya geliyorum.

hasansimsek

Yeni Üye
Arkadaşlar herkese selamlar,
Forumu yaklaşık 2 haftadır takip ediyorum. Çok güzel ve önemli paylaşımlar oluyor. Bu hafta güzel balık yaptı. Gelecek haftayı dört gözle bekliyorum. İnşallah balık bereketi bu şekilde devam eder. Herkese rastgelsin...

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Musti.barut

Daimi Üye
Arkadaşlar herkese selamlar,
Forumu yaklaşık 2 haftadır takip ediyorum. Çok güzel ve önemli paylaşımlar oluyor. Biz de 2 arkadaş bu hafta sonu nasibimizi aldık Tarabya Huber köşkü önünden. Gelecek haftayı dört gözle bekliyorum. İnşallah balık bereketi bu şekilde devam eder. Herkese rastgelsin...
hasan avların daim olsun çok güzel bir av olmuş Tebrikler ancak mesajını düzeltip mera bilgisini silersen sevinirim emri baki değil sadace bir rica :)

Adı
bahattin akkaya
Mera bilgisi neden gizlenmeli sadece merak ediyorum. Kim nerede avlanirsa avlansin kismetini alir ancak. Hakikaten bu durumu anlamak zor geliyor bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...