Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

frenist

Daimi Üye
Adı
Cihan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Karismamak, milletle uğraşmadan baligimi tutmak için. Ayrica daha dipten gelmesi avantaj sağlıyor Uğur. Darısı tez zamanda başına ;)

sessizdenizci

Daimi Üye
Arkadaşlar merhaba,
Boğaz'da saat 16:00-18:00 arası rapala Yada çapari deneyen oldu mu? Sonuç nasıl?

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba ,

Boğazın avrupa yakası saat 7:00 - 13:00 arası 3 kg. civarı nasip oldu .4 günde 3 üncü balığa gidişim , artık kollar ve belim isyan bayrağını çekmiş durumda. Bu surf işi iyi hoşda baya bi yorucu , yada yeni başladığımız için kolar daha alışamadı:).Gerçi balık yaptığı için o ağrıları bazen insan hissetmiyor , acısı gün içinde ortaya çıkıyor.Balığın yapmadığı günleri düşünemiyorum , galiba 20-30 atıştan sonra pes ederdim .Formda surf yöntemiyle avlanan ve o gün balık yapmadığında isyan bayrağı açan arkadaşları daha iyi
20141207_144604.jpg
anlamış oldum .

anton

Aktif Üye
Adı
Adnan Yıldırım
daha az agrı için hafif ve güçlü ekipman şart. bu yıl edindiğim ekipmanlar ile sabah tan akşama sorunsuz avlanabiliyorum. Eskiden öğleden sonra pes ederdim. Ertesi gün de çok ağrı olurdu.

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur
Merhaba ,

Boğazın avrupa yakası saat 7:00 - 13:00 arası 3 kg. civarı nasip oldu .4 günde 3 üncü balığa gidişim , artık kollar ve belim isyan bayrağını çekmiş durumda. Bu surf işi iyi hoşda baya bi yorucu , yada yeni başladığımız için kolar daha alışamadı:).Gerçi balık yaptığı için o ağrıları bazen insan hissetmiyor , acısı gün içinde ortaya çıkıyor.Balığın yapmadığı günleri düşünemiyorum , galiba 20-30 atıştan sonra pes ederdim .Formda surf yöntemiyle avlanan ve o gün balık yapmadığında isyan bayrağı açan arkadaşları daha iyiEkli dosyayı görüntüle 9845 anlamış oldum .
Valla her gittiğinde tavalık çıkacak kadar bile balık alınca insanın şevki de kırılmıyor ağrıları da çok fark etmiyor, ama balıksız döndüğün de moral bozuluyor.
Üç gündür cok güzel balık almışsın, devamı çoğalarak rastgelsin. Bugün çok kalabalık degil miydi, hava baya güzel çünkü

Musti.barut

Daimi Üye
Valla her gittiğinde tavalık çıkacak kadar bile balık alınca insanın şevki de kırılmıyor ağrıları da çok fark etmiyor, ama balıksız döndüğün de moral bozuluyor.
Üç gündür cok güzel balık almışsın, devamı çoğalarak rastgelsin. Bugün çok kalabalık degil miydi, hava baya güzel çünkü
uğurrrr sana diyorum bensiz gidersen sonun hep hüsran olur görüyorsun ben gelip hiç birşey yapmasam da balık çoşuyor kovaları dolduruyorsun balıklar ben geldiğim zaman reislerine slm vermek için sıraya girer ler ;)))

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Baya bir kalabalık vardı , tam sabah suyuna güzel bir sağnak yapınca yağmurluğu olmayanlar arabalara geçtiler .Ortam bir anda ferahladı :).En zevkli ve en çok balığı o arada aldım.İlk 9 atışta 7 tane nasip oldu , yağmur durana kadar 20 adet yaptım .İşte zor balıkçılık ordan sonra başladı..

scorpion26

Daimi Üye
daha az agrı için hafif ve güçlü ekipman şart. bu yıl edindiğim ekipmanlar ile sabah tan akşama sorunsuz avlanabiliyorum. Eskiden öğleden sonra pes ederdim. Ertesi gün de çok ağrı olurdu.
Setlerinize bayıldım. Özellikle spin set. Lineaeffe kamışın atış performansı nasıl 15-20 gr sahtelerde?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...