Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Twsekkue ederim size de rastgelsinMaşallah, devamı rastgelsin.
sabah ki gibi verimli olmuyor. 17 gibi rapala bitiyor. hava karardığı için. hava karardıktan sonra yemli başlıyor.Arkadaşlar merhaba,
Boğaz'da saat 16:00-18:00 arası rapala Yada çapari deneyen oldu mu? Sonuç nasıl?
Valla her gittiğinde tavalık çıkacak kadar bile balık alınca insanın şevki de kırılmıyor ağrıları da çok fark etmiyor, ama balıksız döndüğün de moral bozuluyor.Merhaba ,
Boğazın avrupa yakası saat 7:00 - 13:00 arası 3 kg. civarı nasip oldu .4 günde 3 üncü balığa gidişim , artık kollar ve belim isyan bayrağını çekmiş durumda. Bu surf işi iyi hoşda baya bi yorucu , yada yeni başladığımız için kolar daha alışamadı.Gerçi balık yaptığı için o ağrıları bazen insan hissetmiyor , acısı gün içinde ortaya çıkıyor.Balığın yapmadığı günleri düşünemiyorum , galiba 20-30 atıştan sonra pes ederdim .Formda surf yöntemiyle avlanan ve o gün balık yapmadığında isyan bayrağı açan arkadaşları daha iyiEkli dosyayı görüntüle 9845 anlamış oldum .
uğurrrr sana diyorum bensiz gidersen sonun hep hüsran olur görüyorsun ben gelip hiç birşey yapmasam da balık çoşuyor kovaları dolduruyorsun balıklar ben geldiğim zaman reislerine slm vermek için sıraya girer lerValla her gittiğinde tavalık çıkacak kadar bile balık alınca insanın şevki de kırılmıyor ağrıları da çok fark etmiyor, ama balıksız döndüğün de moral bozuluyor.
Üç gündür cok güzel balık almışsın, devamı çoğalarak rastgelsin. Bugün çok kalabalık degil miydi, hava baya güzel çünkü
Setlerinize bayıldım. Özellikle spin set. Lineaeffe kamışın atış performansı nasıl 15-20 gr sahtelerde?daha az agrı için hafif ve güçlü ekipman şart. bu yıl edindiğim ekipmanlar ile sabah tan akşama sorunsuz avlanabiliyorum. Eskiden öğleden sonra pes ederdim. Ertesi gün de çok ağrı olurdu.