Musti.barut
Daimi Üye
aynen kardeşim sadece yoruldukları kar kalır![]()
etsin mustafa abi,yaptıkları kilometre ile kalırlar
![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
aynen kardeşim sadece yoruldukları kar kalır![]()
etsin mustafa abi,yaptıkları kilometre ile kalırlar
![]()
sanat eseri gibisin yok yok maşallahBen hertürlü balığımı tutarım abi, sorun yok.
Tamamen işin zevk kısmındayım, yakalayıp salıyorum fazla tutma gereği duymuyorum o yüzden, pek gerek yok tutup satmıyorum da pek fazla da balık yediğim söylenemez
Sezonda görüşürüz, kanal işi var.bol rapala çeşiti yap özellikle sarılı kırmızılı.
Ekli dosyayı görüntüle 25019
Bak öyle söyleyip benim gözümü korkutma amaUfuk ben rövanşın peşindeyim.geçen sene madara olmuştum.
şuan atış için ağırlık çalışıyorum. spine gitmiyorum zaten balık yok![]()
Furkan'ın atış tekniğini YouTube dan ve ilgili sitelerden defalarca izledim ve çözdüm , şimdi ona göre bi teknik geliştirdim yarı parabellum gibi birşey yok aga bu maçı alıcam başka yolu yokUfuk ben rövanşın peşindeyim.geçen sene madara olmuştum.
şuan atış için ağırlık çalışıyorum. spine gitmiyorum zaten balık yok![]()
Tarihi haber verin de boğazda gemi geçişini durduralımFurkan'ın atış tekniğini YouTube dan ve ilgili sitelerden defalarca izledim ve çözdüm , şimdi ona göre bi teknik geliştirdim yarı parabellum gibi birşey yok aga bu maçı alıcam başka yolu yok
Gemiler yetmez karşı yakada ki balıkçıları da uyarmak lazımTarihi haber verin de boğazda gemi geçişini durduralımFurkan kurşun izlerinden sabıkalıymış
![]()
Askerde kullanıyordum kalpli olanlardanArkadaslar size birsey danismak istiyorum cep sobasi kullan varmi aranizda bu ypiskanli olanlardan 12 saat sicaklik veriyormus biraz aldim yemlide ise yarayacak gibi duruyor kullanan varsa. Nasil bisey ise yariyormu kasimda ilk denememi yaparim herhalde bakalim isitacakmi yemli balik tutarkende sicacik olmak baska bir duygu olsa gerek yorum ve goruslerimiz icin simdiden tesekurler.