Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Musti.barut

Daimi Üye
Ben hertürlü balığımı tutarım abi, sorun yok.
Tamamen işin zevk kısmındayım, yakalayıp salıyorum fazla tutma gereği duymuyorum o yüzden, pek gerek yok tutup satmıyorum da pek fazla da balık yediğim söylenemez :)
Sezonda görüşürüz, kanal işi var. :D bol rapala çeşiti yap özellikle sarılı kırmızılı.
Ekli dosyayı görüntüle 25019
sanat eseri gibisin yok yok maşallah ;)

Alık balık

Daimi Üye
Adı
Ufuk
Ufuk ben rövanşın peşindeyim.geçen sene madara olmuştum.
şuan atış için ağırlık çalışıyorum. spine gitmiyorum zaten balık yok :D
Furkan'ın atış tekniğini YouTube dan ve ilgili sitelerden defalarca izledim ve çözdüm , şimdi ona göre bi teknik geliştirdim yarı parabellum gibi birşey yok aga bu maçı alıcam başka yolu yok

bogaz_1905

Aktif Üye
Adı
Erdem
Furkan'ın atış tekniğini YouTube dan ve ilgili sitelerden defalarca izledim ve çözdüm , şimdi ona göre bi teknik geliştirdim yarı parabellum gibi birşey yok aga bu maçı alıcam başka yolu yok
Tarihi haber verin de boğazda gemi geçişini durduralım :) Furkan kurşun izlerinden sabıkalıymış :):)

ihtiyar prof

Aktif Üye
Adı
saip
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaslar size birsey danismak istiyorum cep sobasi kullan varmi aranizda bu ypiskanli olanlardan 12 saat sicaklik veriyormus biraz aldim yemlide ise yarayacak gibi duruyor kullanan varsa. Nasil bisey ise yariyormu kasimda ilk denememi yaparim herhalde bakalim isitacakmi yemli balik tutarkende sicacik olmak baska bir duygu olsa gerek yorum ve goruslerimiz icin simdiden tesekurler.

Rapalacı

Daimi Üye
Adı
FURKAN ®
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Arkadaslar size birsey danismak istiyorum cep sobasi kullan varmi aranizda bu ypiskanli olanlardan 12 saat sicaklik veriyormus biraz aldim yemlide ise yarayacak gibi duruyor kullanan varsa. Nasil bisey ise yariyormu kasimda ilk denememi yaparim herhalde bakalim isitacakmi yemli balik tutarkende sicacik olmak baska bir duygu olsa gerek yorum ve goruslerimiz icin simdiden tesekurler.
Askerde kullanıyordum kalpli olanlardan :D
Öyle aşırı ısıtmıyor ama soğukta iyidir tabii.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...