Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Dün tekneler boğazın üst kısımlarında güzel sarıkanat çino almışlar ama ben söyleyenlerin yalancısıyım. balık kıyılamadı daha diyorlar, ve bu sene geçen seneye oranla yem çok suda. geçen sene ben sarıkanat için tekneyle gittiğimde istavrit hiç yoktu.

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Dün tekneler boğazın üst kısımlarında güzel sarıkanat çino almışlar ama ben söyleyenlerin yalancısıyım. balık kıyılamadı daha diyorlar, ve bu sene geçen seneye oranla yem çok suda. geçen sene ben sarıkanat için tekneyle gittiğimde istavrit hiç yoktu.
Evet, bu sene balığı kandırmak daha zor olacak Engin Bey.

şu anda durum nedir acaba bilgi verebilecek arkadaş var mı? 4 gibi olta sallamak istiyorum..

Ercüment

Daimi Üye
Adı
Ercüment
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çamlıbahçe-arnavutköy ince takım'la 08 köstek 0,10-0,15 beden ara-ara istavrit alabilirsiniz,
bu sabah ben kalın boğaz takımı'nla yaklaşık 750 gr istavrit aldım,
eşimle bana yeter deyip döndüm,
ince takım atan 1-2.50 kg balık alan vardı,
akşam üstü'de ince takımla istavrit alınabiliniyormuş.

Gokko83

Üye
Adı
Gürkan Aytekin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
şu anda durum nedir acaba bilgi verebilecek arkadaş var mı? 4 gibi olta sallamak istiyorum..
Ben de 1 saate kadar kandilli tarafına bir çıkayım diyorum, 10/10 ince takım ve spin denerim diye düşünüyorum. Meradan haberdar olan arkadaşlardan haber alırsak sevinirim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...