Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emrah3305

Aktif Üye
Adı
emrah
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Gelmek isteyen olursa anadolu fenerine haberleselim.biz iki kişiyiz.

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Allaha çok şükür,kısmetimize düşenleri aldık,kovamızı doldurduk..Allah @Erol61 den razı olsun,sayesinde bünyemiz lüfer ile güçlenecek :)
Bir gece uyya kaldık ortalık karışmış nasip kısmet , balık inceldi yanlız babalar gitti bir tekirdağ yapalım .

arslancapan

Yeni Üye
Adı
arslan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
abiler hiçmi biryerde yok ya balık ufaktan istavrit bile tıngırdatsak yeterdi bize gece 3'e kadar sahillerde olucaz :)

harbyteam

Daimi Üye
Adı
ahmet
Kan Grubu
A Rh Negatif
2 gün önce perşembeyi cumaya bağlayan gece yarısı biraz balık yakaladım.
kovanın ağırlığı "limit" sinyali verince eve döndüm.
balık çok dağınık ve hepsi kelle. uygun hava şartlarını iyi kollamak lazım. çok akıllı davranıyor
4000 hg makine. orta karar sarım ve bol aksiyon
rastgelsin.
20151009_063005.jpg

B

BS Okuru

Misafir
abiler hiçmi biryerde yok ya balık ufaktan istavrit bile tıngırdatsak yeterdi bize gece 3'e kadar sahillerde olucaz :)
Tarbya otelini geç 500 metre ilerde bir koy var okulun önü otobüs durağı felan var. Tam onun önünde istavrit için deneyebilirsin, sık sık boğazı gezen birisi olarak en çok balığı orada gördüm ve üç gün önce sabah saatlerinde 30 dakika içerisinde ben bir kilo kadar balık alırken yanımdaki oltacı 2,5 kiloya kadar doldurdu. Ben epey ağırdan aldım oltayı banka dayayıp yavaştan hareket ettiğim için bu kadar az oldu. Hatta o gün misinama bir adette zargana dolandı.

Yalnız sekiz dokuz değilde tam hava kararmadan 1 saat önce giderseniz daha iyi olur, o saatlerde çapari iyi çalışıyor. Daha sonra yemli deneyebilirsiniz çapari pek verim vermeyebilir.

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
çapari iş yapmadığı zaman sıyırma silikon ile deneyim ben her gitmemde verim alıyorum zevklide oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...