cemiltonguç
Daimi Üye
- Adı
- cemil
- Kan Grubu
- A Rh Negatif
Balık sadece tezgahlarda var
her birdeee @erol61 de
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Akşam yine balığı boğmuşsunuz , lüfercikleri hoplatmışsınızBalık sadece tezgahlarda varher birdeee @erol61 de
![]()
Allaha çok şükür,kısmetimize düşenleri aldık,kovamızı doldurduk..Allah @Erol61 den razı olsun,sayesinde bünyemiz lüfer ile güçlenecekAkşam yine balığı boğmuşsunuz , lüfercikleri hoplatmışsınız![]()
Bir gece uyya kaldık ortalık karışmış nasip kısmet , balık inceldi yanlız babalar gitti bir tekirdağ yapalım .Allaha çok şükür,kısmetimize düşenleri aldık,kovamızı doldurduk..Allah @Erol61 den razı olsun,sayesinde bünyemiz lüfer ile güçlenecek![]()
Tarbya otelini geç 500 metre ilerde bir koy var okulun önü otobüs durağı felan var. Tam onun önünde istavrit için deneyebilirsin, sık sık boğazı gezen birisi olarak en çok balığı orada gördüm ve üç gün önce sabah saatlerinde 30 dakika içerisinde ben bir kilo kadar balık alırken yanımdaki oltacı 2,5 kiloya kadar doldurdu. Ben epey ağırdan aldım oltayı banka dayayıp yavaştan hareket ettiğim için bu kadar az oldu. Hatta o gün misinama bir adette zargana dolandı.abiler hiçmi biryerde yok ya balık ufaktan istavrit bile tıngırdatsak yeterdi bize gece 3'e kadar sahillerde olucaz![]()