Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adı
Murat BAŞKAYA
Cumartesi Avrupa yakasında güzel palamut vardı 08:00 9:00 arası süper palamutlar alındı kiloluk ve üzeri balıklar vardı. Biz erken ayrılmak zorunda kaldık. Bir saat kadar daha devam etmiş arkadaşlardan gelen habere göre. Sonra kesmiş. Çok olmasada sarıkanat ta almışlar Cuma gecesi sabahlayanlar. Kovalarda on onbeş sarıkanat gördüm ben. Pazar Cumartesinin gazı ile gittik gene Palamuda bu sefer saat 10:00 a kadar koca sahilde sadece 1 tane çinekop alındı sıyırtmaya birkaç tane de istavrit.
Haftasonu raporu budur:)

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Sık giden balığa denk gelebiliyor, var diye gidene de genelde hüsran.. :)

Adı
Murat BAŞKAYA
Cumartesi günüki reklamlardan sonra Pazar için oldukça heveslenmiştik doğrusu Şartlar neredeyse aynı olmasına rağmen Rüzgar akıntı hava basıncı hava sıcaklığı balıktan eser yoktu:))

cetin77

Yeni Üye
Adı
Çetin Kınalı
Dün akşam saraburnunda 20:30-24:00 arası çinekop denemesi hüsranla sonuçlandı.Az insan vardı ,tutabilen yoktu.

muratkebir

Aktif Üye
Adı
Murat Kebir
dün vaniköy -kuleli arası bişey yoktu ama gece üsküdardan gelen bir arkadas gülerek burda ne bekliyorsunuz diyip av kovasını göster di

Semsi_pasali

Aktif Üye
Adı
Yasin Coşkun
dün vaniköy -kuleli arası bişey yoktu ama gece üsküdardan gelen bir arkadas gülerek burda ne bekliyorsunuz diyip av kovasını göster di
Maşallah ısı gücü bıraktın balik pesine düştün herhalde usta yılmadan tarıyorsun kıyıları :) geçenlerde bende Üsküdar'a indim tık yoktu banami denk geliyo ne :) saka bı yana biraz bozarsa havalar alırız belki bisiler

ogcnd

Üye
öncelikle herkese selamlar şahsen bu yazdığınız noktalardan daha yukarda balıklar bugun bizzat test edildi ambalajlandı bir kısmı fırına bir kısmı dolaba kondu bile ellerin kokusu buram buram seni seviyorum güzel ülkem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...