Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Maşallah ısı gücü bıraktın balik pesine düştün herhalde usta yılmadan tarıyorsun kıyılarıgeçenlerde bende Üsküdar'a indim tık yoktu banami denk geliyo ne
saka bı yana biraz bozarsa havalar alırız belki bisiler
cumartesi günü anadolu yakasında saat 18:00 ile 22:30 arasında çok güzel çinekop show vardı. kimse boş çekmiyordu,3 arkadaş hem sohbet hem makara yaptık, balık da aldıkça keyifin doruklarına vardık. Ben o 4,5 saat arasında çok güzel iri çinekoplar aldım, 9 adet tam çinekop 1 sarıkanat ise bonusu oldu. Saatin geç olması ile izin kağıdım bitti ve evin yolunu tuttum. Diğer 2 arkadaşım sabahlamaya gelmişlerdi sonrasında hiç haber almadım![]()
Yemli mi çaparimi attınız ?cumartesi günü anadolu yakasında saat 18:00 ile 22:30 arasında çok güzel çinekop show vardı. kimse boş çekmiyordu,3 arkadaş hem sohbet hem makara yaptık, balık da aldıkça keyifin doruklarına vardık. Ben o 4,5 saat arasında çok güzel iri çinekoplar aldım, 9 adet tam çinekop 1 sarıkanat ise bonusu oldu. Saatin geç olması ile izin kağıdım bitti ve evin yolunu tuttum. Diğer 2 arkadaşım sabahlamaya gelmişlerdi sonrasında hiç haber almadım![]()