Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bhr

Yeni Üye
Adı
bahri bayraktar
cumartesi gece sabaha kadar beykoz çubukludaydım iyi sarıkanat çıktı yaklaşık 30tane aldım

ogcnd

Üye
tesekkur ederim evet tekneden alındı hafta arası aynı bölgeye ve daha yukarılara bir kaç kez daha gitmeyi düşünüyorum tekne ve kanoyla 2 arkadaşı yanımızda misafir edebilirim riva tarafına gelince kanoylada biraz kurcalamak istiyorum karadenizi

Adı
Murat BAŞKAYA
Selam arkadaşlar,

Bu gün avrupa yakası yine güzel palamut yaptı.
07 -09 arası sahilde yaklaşık 10 15 balık alınmıştı. Ben 9:00 gibi ayrılmak durmunda kaldım rapalayı koparıp giden babacan dışında birşey alamadım :( Ben ayrılırken balık hızlanarak yapmaya devam ediyordu. Kıyıda yapraklar çinekoplar kıraça gümüş katliamı yapıyorlardı. Bir ara yunuslar kıyıya kadar geldiler güzel bir şov oldu.

Bu hafta balık daha boldu ama benim vaktim dardı. Yeni gelin hesabı oldu biraz galiba :)

muratkebir

Aktif Üye
Adı
Murat Kebir
Maşallah ısı gücü bıraktın balik pesine düştün herhalde usta yılmadan tarıyorsun kıyıları :) geçenlerde bende Üsküdar'a indim tık yoktu banami denk geliyo ne :) saka bı yana biraz bozarsa havalar alırız belki bisiler

asıl raporları 25 yıl sonra emekli olunca vericem, saniye saniye kıyı raporları olucak :)

ibo77

Yeni Üye
Adı
ibrahim tun
Arkadaşlar bende galatadaydım.Tek tük istavrit alındı.Ancak kayda değer değildi.

Şemsipaşalı

Aktif Üye
Adı
NİHAT SONGÜN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hayırlısıysa bu gece Şemsipaşada yemliye kalacağım saat 24 e kadar iyi balık alırsam sabahlarım yolu düşemleri beklerim.

Not: kendimin geliştirdiğim yemli takımını kullanacağım bakalım iş yaparsa resimini koyabilirim ,iş yapmassa da samsımıza artık.3 numara iğne,0,24 örgü misina ve 4 iğneli bir takım oldu.:harika:

Hasan79

Daimi Üye
Adı
Hasan SARIKAYA
Kan Grubu
A Rh Pozitif
cumartesi günü anadolu yakasında saat 18:00 ile 22:30 arasında çok güzel çinekop show vardı. kimse boş çekmiyordu,3 arkadaş hem sohbet hem makara yaptık, balık da aldıkça keyifin doruklarına vardık. Ben o 4,5 saat arasında çok güzel iri çinekoplar aldım, 9 adet tam çinekop 1 sarıkanat ise bonusu oldu. Saatin geç olması ile izin kağıdım bitti ve evin yolunu tuttum. Diğer 2 arkadaşım sabahlamaya gelmişlerdi sonrasında hiç haber almadım :D

muratkebir

Aktif Üye
Adı
Murat Kebir
cumartesi günü anadolu yakasında saat 18:00 ile 22:30 arasında çok güzel çinekop show vardı. kimse boş çekmiyordu,3 arkadaş hem sohbet hem makara yaptık, balık da aldıkça keyifin doruklarına vardık. Ben o 4,5 saat arasında çok güzel iri çinekoplar aldım, 9 adet tam çinekop 1 sarıkanat ise bonusu oldu. Saatin geç olması ile izin kağıdım bitti ve evin yolunu tuttum. Diğer 2 arkadaşım sabahlamaya gelmişlerdi sonrasında hiç haber almadım :D

Usta belkide aynı yerde avlandık dediğin gibi balık boldu, fakat yanımdaki tanımadığım üstad owner 50660 / 4 numara iğne ile hazırladığı takımla 10 defa attı 8 balık geldi bende malüm sinirlenip uzaklaştım, şimdi ise cumayı bekliyorum bu defa balık bol olursa 20 tane çekip hepsini kendim yicem :)

eeowan

Yeni Üye
Yemli mi çaparimi attınız ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...