Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adı
Murat BAŞKAYA
Cumartesi günü sabah 06:00 11:00 arası Sarıyer Tarabya arası balıktaydım. Sabah suyuna birşey çıkmadı saat 8:00 gibi rapaladan ümidini kesenler çapariye döndüler istavrit bir ara güzel yaptı iri ve boldu. Çapari başlayınca rapala atmak yalan oldu. Arada bir denesekte birşey çıkmadı. Bu arada yanımızdaki biri yaklaşık 20 metreden hafif kurşun kısa köstek yemli takımına benzer bir düzeneğe rapala takarak 2 sarıkanar birde çinekop aldı bunu görünce ben de birçok deneme yaptım bir ara spin kamış ile ağır sahte ve kaşık bile denedim ama bana uğrayan birşey olmadı. Saatlerin ilerlemesi ile çapariciler çoğalınca ben de toplanmaya başlamışken biri kiloluk bir palamut aldı :) Gitmeyi kafaya koymuşsam torik çıksa farketmez. saat 11 gibi döndüm sonra ne oldu ????

muratkebir

Aktif Üye
Adı
Murat Kebir
Cumartesi günü sabah 06:00 11:00 arası Sarıyer Tarabya arası balıktaydım. Sabah suyuna birşey çıkmadı saat 8:00 gibi rapaladan ümidini kesenler çapariye döndüler istavrit bir ara güzel yaptı iri ve boldu. Çapari başlayınca rapala atmak yalan oldu. Arada bir denesekte birşey çıkmadı. Bu arada yanımızdaki biri yaklaşık 20 metreden hafif kurşun kısa köstek yemli takımına benzer bir düzeneğe rapala takarak 2 sarıkanar birde çinekop aldı bunu görünce ben de birçok deneme yaptım bir ara spin kamış ile ağır sahte ve kaşık bile denedim ama bana uğrayan birşey olmadı. Saatlerin ilerlemesi ile çapariciler çoğalınca ben de toplanmaya başlamışken biri kiloluk bir palamut aldı :) Gitmeyi kafaya koymuşsam torik çıksa farketmez. saat 11 gibi döndüm sonra ne oldu ????
Değerli ustam, Gitmeyi kafaya koymuşsam torik çıksa farketmez. diye yazmışsın ya işte ben o mertebeye ne zaman ericem bilmiyorum :D

ercag

Üye
Adı
erçağ yıldırım
Zeytınburnu sahıl ıbıs otel onu nolca yosun cekılıyor saat 18-20 arası ıyı aksamlar

BİROL

Daimi Üye
Adı
Birol
Bugün sabah tekneler Zeytinburnu -ataköy arası sahillerde birşey bulamamış.
Dün bol olan balık bugün mumla aranmış.

ercag

Üye
Adı
erçağ yıldırım
havalar soğudu iyice çinekop lüfer at çek bekliyoruz :) artık

EsTSaNg

Yeni Üye
Adı
Doğukan Diyar
bugun istinye vapur iskelesinin yanında saat 17:00 dan sonra herkes 3er 5er sarıkanat aldı bilginize...

EsTSaNg

Yeni Üye
Adı
Doğukan Diyar
cuma günü kireçburnu yada arnavutköye gitmeyi düşünüyorum bilgisi olan oradaki durumla ilgili yazarsa sevinirim
teşekkurler

ogcnd

Üye
tüm deniz dostlarının bayramı mübarek olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...