Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozgurarslan

Daimi Üye
Benim sahsi dusuncem ve uygulamam; uc ve bas tek ortada sagli soĺlu cift igne. Kestirdigim yemler yan vuruslardan. Uctan dalan baligi uc igne aliyor.
Birde cift kostekli takimda hep ust yeme balik aliyorsan demek ki balik ustte ve uzun kostek istiyor. Ben yeri geliyor kulactan az ama bazen birbucuk kulac kostek kuĺlandigim oluyor. Aslinda soylediginiz gibi zaman zaman oltayi sarip aksiyonla aramak gibi, kostek uzunlugu ile oynayip meraya ve balik durumuna gore yoklama gerekiyor, acizene dusuncem ve tecrubem.
Babamda eski balikci bana hep derki kostegi 2 karistan fazla yapma derdi lufer dipte oldugunu soyluyor biz 1 metreye yakin kostek yaprak yanlismi yapiyoruz acaba[/QUOTE]
Her iki düşüncen de doğru bence. Üstteki takıma balık geliyorsa, tek köstek kullanırken uzun yapmakta fayda var. Ben de dün 2 köstekli koşunca üşenip tek köstek bağladım ve uzun bağladım. Çift kısa köstek bence en iyisi. Diğer hususta da dediğin doğru, yandan yem kesen balık hususunda. Ancak askı iğnesinden sonra çift iğneden nasıl tek iğneye geçiyorsun? Ya solun ya sağın devamı mı? Ben dörtlü takımda 1-1-2 yaptığım (iğne sayıları, numaraları değil) dört misina ile mantara giriyorum, 2 ye ayırırken sonunda iki iğneye ikişer misina gidiyor. Sen nasıl yapıyorsun o takımı?

avsen

Daimi Üye
Adı
tunay özkan
Kan Grubu
O Rh Negatif
Is cikisi uskudar pasalimani sosyal tesislerden sonraki kuzguncuga giderkenki soldaki parkta biraz takilip 3 5 balik alip eve gectim.Rutin ksam yemegi vs derken saat 21:15 gibi bi assagi inip durum nedir bakmak istedim.Saat 21:20 de paktaydim ve cogu zaman beraber olta attigimiz bi abimiz (45 yasinda) sirilsiklam buldum.Sebebine gelecek olur isek 2 kendini bilmez abimizi denize atmis.Sirti donuk vaziyette spin atan mehmet abi ne oldugunu bile anlamadim kendimi denizde buldum dedi.Gorgu taniklari 18 yaslarinsa 2 genc kasitli olarak ittirdi dedi.Oltasi suda idi gece gece birde denize girdik.Orasi onemli degil tabikide su anda numune hastanesine gidiyoruz.Durumu iyi allaha cok sukur.Dustugu yerdeki kayalardan sans eseri kurtulmus ama sag bacagi morarmis ve hareket kabiliyeti dusmus.
Ne var bu kadar uzatacak diyenleriniz olabilir arkadaslar fakat istedigi kadar merkezi bir yer olsun boylesi vakalar yasanabiliyor.Aman diyim dikkatli olun.
Olcay abi yardım severliginden dolayı takdir ediyorum bu davranışını.insanlar ne paylaşamaz oldular anlam verilmiyor gerçekten hiç mi utanma saygı kalmadı insanlığımızda çok üzülüyorum gerçekten elimde olsa bi devirde yaşamak kesinlikle istemezdim .insanlar suçlu olduğu halde hiç kendi yapmamış gibi karşı tarafa atağa geçiyor düşünme yok olmuş uyuşmuş artık beyinler.Çok büyük geçmiş olsun.rabbim tüm hasta yatağında yatan kullarına acil şifalar versin inşallah

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Türkiyedeki adalet sistemini anlamış değilim, cezaevi jandarmasıydım aklınıza gelebilecek hertürlü suçtan mahkemeye tutklu getirdik, adam evinin çatısını esrar tarlası yapmış dediği tek şey benim durumum yok alamıyorum yetiştiriyorum hop adam serbest biz yapsak böyle şeyler herhalde mühebbet hapisle yargılanırız ve bunun gibi bir dünya şeyler genelde savcı hakim karşisina çıkarmadan serbest birakıyor mahkeme huzuruna çıksada herşey hakimin elinde hakim serbestte birakabilir mühebbet hapisde verebilir en iyisi gece tenha yerlerde avlanmamak yanımızda en azından şok cihazı ve biber gazı bulundurmak gerekiyor yoksa Allah muhafaza bu tarz kişilerin hayattan bir beklentisi yok, olan yine biz garibanlara olur

brshh

Aktif Üye
Adı
faik
[QUOTE="ozgür bey merhabalar, şu çift köstek usulünü istavrit filetiyu çizdiğiniz gibi resmederseniz sevinirim. selamlar..

anesthesia

Aktif Üye
Büyük geçmiş olsun, adalet sostemimizde hiç bir sonuç alabileceginizi sanmiyorum işin açığı, savcılar da Allahından bulsun diye dua ederek yaşar oldular sanırım. Şansa yaşıyoruz zaten, Allah tekrarından korusun.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Arkadaşım aradı akşam Üsküdar yine kuyrukaltı ile iri istavrite devam ediyordu son durum ne bilmiyorum ama hava durumu haftasonu milleti eve kapatacak gibi

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
lodosta üsküdar radarın oraları güzel balık yapar diye tahmin ediyorum geçen senede oyle olmuştu kandilli gittik tek balık alamadık ama radarın orası felaket balık yapmişti

anesthesia

Aktif Üye
Sabah suyu kızkulesinde çinekop aldik acık, nasibime 3 güzellik düştü. Herkese rastgelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...