Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mesut1903

Daimi Üye
Adı
Mesut orak
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Olcay restaurant tan itibaren cinerin oraya kadar tum kameralara bakicaz desi polisler bakalim.Sikayettede bulunduk.Umarim bulunur bunu yapanlarda yanlarina kar kalmaz
valla kaliyor sen bunlara iyi bi sopa ceksen eminin senin benim yanima kalmaz.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Akşam akşam sinirlerim bozuldu. Etraf serseri dolu. Bende bu akşam inecektim Üsküdara işim çıktı inemedim. Çok üzüldüm abiye. Yalnız balığa da gidilmez artık. Aklıma geçen bende denize düşmüştüm. Sağolsun orada bir arkadaş yardım etmişti. Bana daha yakın duran ve o an olta atmayan birisi ise sadece öyle öküz gibi baktı hiç oturduğu yerden kalkmadı aksine gülüyordu içinden. insanlar çok duyarsız malesef. Oradaki insanlar hiç mi müdahale edip bir şey yapmamışlar. Ben olsam oltayı felan bırakır yardıma koşardım hemen. ALlahtan siz yetişmişsinşz Allah razı olsun sizden.

plastikman

Daimi Üye
Adı
Olcay Tunçeli
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Polise sorduk bulunsa alacaklari ceza nedir diye.En fazla 2 yil onda da bilmem ne bilmemne seerbest kalicaklar dedi.Bende sordum peki bunun cezasini biz versek diyince ? Bulabilirseniz dovun dedi bu kadar.Gulermisin aglarmisin arkadas.Onca mail attim aradim polisi tum yaz boyunca o parkta olanlar icin kilini kipirdatmadi adamlar.

plastikman

Daimi Üye
Adı
Olcay Tunçeli
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@enginson engin hocam taskent teknesini bilirsiniz pasalimaninda.Olay onun burun kisminda oluyor.Kic kisminda ise en az 7-8 kisi yenliye atiyolardi.Mehmet abiyi gordugumde yaninda bankta oturan bir cift ve ordan gecen bi ogrenci arkadas vardi.Adam kendi imkanlariyla cikmis bizim bakikci tayfadan yanina gelen dahi olmamis.Vallahi pes diyorum yahu insanlik bu kadarmi bitti be kardesim ?
Simdi olay yerinden gectim sadece 1 kisi kalmis diger herkes kaybolmus.Tek diyecegim yazik baska bisey degil

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Polise sorduk bulunsa alacaklari ceza nedir diye.En fazla 2 yil onda da bilmem ne bilmemne seerbest kalicaklar dedi.Bende sordum peki bunun cezasini biz versek diyince ? Bulabilirseniz dovun dedi bu kadar.Gulermisin aglarmisin arkadas.Onca mail attim aradim polisi tum yaz boyunca o parkta olanlar icin kilini kipirdatmadi adamlar.
Benim geçmişte kadıköyde telefonum çalındı. Polise gittim eleman yakalandı ve aynı gün en az 10 kişinin telefonunu çalmıştı. Polise dedik ne olacak yaşı ufak dedi serbest kalır büyük ihtimal. Aradan bir sene geçti bir daha beni ifadeye çağırdılar. Sonra askere gittim yine ifadeye çağırdılar beni baktım olmayacak şikayetimden vazgeçtim. Hırsız benim kadar uğraşmamıştır ben 3 kere ifade verdim. Ne diyeyim adalet yok.

Surf

Üye
Adı
Doğan Alper
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Gecmis olsun cok uzuldum ve sinirlendim sizin gibi. Ne yapmak lazim bilmiyorum . daha organize avlanmak belki bizim icin cozum ama gurup disinda bir suru insan var. Gecenlerde sadece gezmeye cikmisken bir suru yere gittim. Sonunda uskudar da yasli bir adamcagiz tek basinaydi. Sohbet ettik akinti anormal vurusu anlamak mumkun degil dedim. Baska yerde cesaret edip yanliz gidemedigin soyledi. Kadikoy moda tamam da bogaz daha nezih geiyordu bana. Demekki degilmis. Yapilabilecek her onemle benide sormadan katabilirsiniz. Tekrar gecmis olsun.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
@enginson engin hocam taskent teknesini bilirsiniz pasalimaninda.Olay onun burun kisminda oluyor.Kic kisminda ise en az 7-8 kisi yenliye atiyolardi.Mehmet abiyi gordugumde yaninda bankta oturan bir cift ve ordan gecen bi ogrenci arkadas vardi.Adam kendi imkanlariyla cikmis bizim bakikci tayfadan yanina gelen dahi olmamis.Vallahi pes diyorum yahu insanlik bu kadarmi bitti be kardesim ?
Simdi olay yerinden gectim sadece 1 kisi kalmis diger herkes kaybolmus.Tek diyecegim yazik baska bisey degil
Biliyorum hocam ben fıstıkağacında oturuyorum oraya yazları bazen hanımla çocukla yürüyüşe giderim. Hakikaten pes nasıl insan bunlar. Vefasızlar

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Cok gecmis olsun.

Ben genelde unkapanina gidiyorum. Capariyi sevmedigimden gunduz degil gece gidiyorum. Sabaha kadar koprude yemli cinekop istavrit mezgit mirmir pesinde olta atiyorum. Bazen koprude halice bakan tarafta yalniz basima kaliyorum. Saat gecenin 3 u. Sarhosu tinercisi aklini kaybetmisi hepsiyle muhatap oluyorum. Cok sukur simdiye kadar sorun cikmadi ama tamamen Allaha emanetiz.

tween

Aktif Üye
Adı
okan çilingir
Ark arnavutköy sahil şeridi tık yok Bilginize

ozgurarslan

Daimi Üye
Sabah suyuna ineceğim, raporlar iç karartıcı. Sahil itleri mağduruna geçmiş olsun diyorum. Hiç şaşırmadım, insan (insan demek de zor ya) kalitesi açısından berbat bir yerde yaşıyoruz. Bulup dövme işini de unutun. Artık delikanlılık yok, bıçak var, emanet var. Kimin ne taşıdığı belli değil. Yapılacak en akıllı iş nispeten insanı iyi yerlerde avlanmak, ya da en azından küçük bir arkadaş grubu ile avlanmak. Geçmiş olsun tekrar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...