Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Benim sahsi dusuncem ve uygulamam; uc ve bas tek ortada sagli soĺlu cift igne. Kestirdigim yemler yan vuruslardan. Uctan dalan baligi uc igne aliyor.
O şerefsiz soyu sopu belli olmayan lavuklari orada canlı canlı olay yaşanırken görsem denize bir daha karaya cikamayacaklari şekilde atarım, ancak Çanakkale boğazında karaya vururlar, ulan ne sinirlendim akşam akşam ya, büyük geçmiş olsunIs cikisi uskudar pasalimani sosyal tesislerden sonraki kuzguncuga giderkenki soldaki parkta biraz takilip 3 5 balik alip eve gectim.Rutin ksam yemegi vs derken saat 21:15 gibi bi assagi inip durum nedir bakmak istedim.Saat 21:20 de paktaydim ve cogu zaman beraber olta attigimiz bi abimiz (45 yasinda) sirilsiklam buldum.Sebebine gelecek olur isek 2 kendini bilmez abimizi denize atmis.Sirti donuk vaziyette spin atan mehmet abi ne oldugunu bile anlamadim kendimi denizde buldum dedi.Gorgu taniklari 18 yaslarinsa 2 genc kasitli olarak ittirdi dedi.Oltasi suda idi gece gece birde denize girdik.Orasi onemli degil tabikide su anda numune hastanesine gidiyoruz.Durumu iyi allaha cok sukur.Dustugu yerdeki kayalardan sans eseri kurtulmus ama sag bacagi morarmis ve hareket kabiliyeti dusmus.
Ne var bu kadar uzatacak diyenleriniz olabilir arkadaslar fakat istedigi kadar merkezi bir yer olsun boylesi vakalar yasanabiliyor.Aman diyim dikkatli olun.
Hocam onceki mesajlarimda o parkin ne denli tehlikeli bir yer oldugunu ve polislerin olsun cinerin vs yerlerin guvenliklerinin pasif olduklarini yazmistim.Olay yerinden 50 metre ileride olta atanlarida hastane donusu haslayacagim.Bir allahin kulu gelmezmi yanina bu olaydan sonra yahu ?O şerefsiz soyu sopu belli olmayan lavuklari orada canlı canlı olay yaşanırken görsem denize bir daha karaya cikamayacaklari şekilde atarım, ancak Çanakkale boğazında karaya vururlar, ulan ne sinirlendim akşam akşam ya, büyük geçmiş olsun