Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Surf

Üye
Adı
Doğan Alper
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ekli dosyayı görüntüle 28010[/QUOTE]

Benim sahsi dusuncem ve uygulamam; uc ve bas tek ortada sagli soĺlu cift igne. Kestirdigim yemler yan vuruslardan. Uctan dalan baligi uc igne aliyor.
Birde cift kostekli takimda hep ust yeme balik aliyorsan demek ki balik ustte ve uzun kostek istiyor. Ben yeri geliyor kulactan az ama bazen birbucuk kulac kostek kuĺlandigim oluyor. Aslinda soylediginiz gibi zaman zaman oltayi sarip aksiyonla aramak gibi, kostek uzunlugu ile oynayip meraya ve balik durumuna gore yoklama gerekiyor, acizene dusuncem ve tecrubem.

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Benim sahsi dusuncem ve uygulamam; uc ve bas tek ortada sagli soĺlu cift igne. Kestirdigim yemler yan vuruslardan. Uctan dalan baligi uc igne aliyor.
Birde cift kostekli takimda hep ust yeme balik aliyorsan demek ki balik ustte ve uzun kostek istiyor. Ben yeri geliyor kulactan az ama bazen birbucuk kulac kostek kuĺlandigim oluyor. Aslinda soylediginiz gibi zaman zaman oltayi sarip aksiyonla aramak gibi, kostek uzunlugu ile oynayip meraya ve balik durumuna gore yoklama gerekiyor, acizene dusuncem ve tecrubem.[/QUOTE]
Babamda eski balikci bana hep derki kostegi 2 karistan fazla yapma derdi lufer dipte oldugunu soyluyor biz 1 metreye yakin kostek yaprak yanlismi yapiyoruz acaba

tween

Aktif Üye
Adı
okan çilingir
Şuan galatada 100 den fazla olta atan var ve durum kocaman 0 Bilginize başka balikta olan varsa paylassin ark

plastikman

Daimi Üye
Adı
Olcay Tunçeli
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Is cikisi uskudar pasalimani sosyal tesislerden sonraki kuzguncuga giderkenki soldaki parkta biraz takilip 3 5 balik alip eve gectim.Rutin ksam yemegi vs derken saat 21:15 gibi bi assagi inip durum nedir bakmak istedim.Saat 21:20 de paktaydim ve cogu zaman beraber olta attigimiz bi abimiz (45 yasinda) sirilsiklam buldum.Sebebine gelecek olur isek 2 kendini bilmez abimizi denize atmis.Sirti donuk vaziyette spin atan mehmet abi ne oldugunu bile anlamadim kendimi denizde buldum dedi.Gorgu taniklari 18 yaslarinsa 2 genc kasitli olarak ittirdi dedi.Oltasi suda idi gece gece birde denize girdik.Orasi onemli degil tabikide su anda numune hastanesine gidiyoruz.Durumu iyi allaha cok sukur.Dustugu yerdeki kayalardan sans eseri kurtulmus ama sag bacagi morarmis ve hareket kabiliyeti dusmus.
Ne var bu kadar uzatacak diyenleriniz olabilir arkadaslar fakat istedigi kadar merkezi bir yer olsun boylesi vakalar yasanabiliyor.Aman diyim dikkatli olun.

Alık balık

Daimi Üye
Adı
Ufuk
Is cikisi uskudar pasalimani sosyal tesislerden sonraki kuzguncuga giderkenki soldaki parkta biraz takilip 3 5 balik alip eve gectim.Rutin ksam yemegi vs derken saat 21:15 gibi bi assagi inip durum nedir bakmak istedim.Saat 21:20 de paktaydim ve cogu zaman beraber olta attigimiz bi abimiz (45 yasinda) sirilsiklam buldum.Sebebine gelecek olur isek 2 kendini bilmez abimizi denize atmis.Sirti donuk vaziyette spin atan mehmet abi ne oldugunu bile anlamadim kendimi denizde buldum dedi.Gorgu taniklari 18 yaslarinsa 2 genc kasitli olarak ittirdi dedi.Oltasi suda idi gece gece birde denize girdik.Orasi onemli degil tabikide su anda numune hastanesine gidiyoruz.Durumu iyi allaha cok sukur.Dustugu yerdeki kayalardan sans eseri kurtulmus ama sag bacagi morarmis ve hareket kabiliyeti dusmus.
Ne var bu kadar uzatacak diyenleriniz olabilir arkadaslar fakat istedigi kadar merkezi bir yer olsun boylesi vakalar yasanabiliyor.Aman diyim dikkatli olun.
O şerefsiz soyu sopu belli olmayan lavuklari orada canlı canlı olay yaşanırken görsem denize bir daha karaya cikamayacaklari şekilde atarım, ancak Çanakkale boğazında karaya vururlar, ulan ne sinirlendim akşam akşam ya, büyük geçmiş olsun

plastikman

Daimi Üye
Adı
Olcay Tunçeli
Kan Grubu
A Rh Pozitif
O şerefsiz soyu sopu belli olmayan lavuklari orada canlı canlı olay yaşanırken görsem denize bir daha karaya cikamayacaklari şekilde atarım, ancak Çanakkale boğazında karaya vururlar, ulan ne sinirlendim akşam akşam ya, büyük geçmiş olsun
Hocam onceki mesajlarimda o parkin ne denli tehlikeli bir yer oldugunu ve polislerin olsun cinerin vs yerlerin guvenliklerinin pasif olduklarini yazmistim.Olay yerinden 50 metre ileride olta atanlarida hastane donusu haslayacagim.Bir allahin kulu gelmezmi yanina bu olaydan sonra yahu ?
Evden cikarken kapida biraz oyalandim zamanlama denk gelseydi bi 5 dakika oncesi o parkta neler olurdu o halde bilemiyorum.Sinir su anda cidden hat safhada soyleyecek birsey yok.

sessizdenizci

Daimi Üye
Geçmiş olsun, yine de ucuz atlatılmış. Bu işin sonu ölümde olabilirdi. Bunu yapanları 20li çapariye dolayıp denize itmek gerek. Ne hareket edebilirler ne de bir şey yapabilirler.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...