Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

avsen

Daimi Üye
Adı
tunay özkan
Kan Grubu
O Rh Negatif
Marmara denizi avrupa yakası sabah suyu güzelleri .
İğnelerin azizliğine uğradığım için bu kadar'da kaçırdım
Güzel ve keyifli bir avdı , herkeze RASTGELE.

Makine shimano biomaster 5000pg ( benden tam not aldı , sanırım vanquısh'e yedek kulübesi yolu görüktü )
Kamış speedmaster 10 - 30 gr 3.00mt
Gün'ün şampionu kaşık oldu ;)

Ekli dosyayı görüntüle 37992 Ekli dosyayı görüntüle 37993
Serdar abi bereketli olsun inşaAllah.

Kalp deniz
Dil kızıdır
Denizde ne varsa
Kıyıya o vurur

Hz.Mevlana
Tatlı dilin gibi temiz ve lezzetli olsun :)

Adı
gökhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Oncelikle herkese gunaydin sabah yine gecenki aldigin canavarlarin hevesiyle erkenden kalktim her zamanki gittigim merada solugu aldim incin top oynuyo hic oltaya acmadan diger meraya gecis yaptim ordada tek tuk cinekop cekiyolarda bi kac atis falan filan derken oltamda tik yok yuru gokhan ewli ewine koylu koyune dedim tekrar yanima ordan sevdigim bi abiyide alip her zamanki merama gectim derken baktim istavritler kefaller suyun ustunden kosuyo resmen takla atiyolar tam o noktaya atislara basladiktan sonra sonuc. Herkese cumleten rasgele.(spin ile alinmistir)
Screenshot_2016-04-29-09-19-52.png

oguzhan1310

Yeni Üye
Tebrikler. Şimdiden afiyet olsun :)

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Tebrikler. ah o istavritlerin gümüşlerin kaçıştığı manzara yok mu :) çok ldu görmeyeli. daha güzelleri rast gelsin.

Adı
gökhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tebrikler. ah o istavritlerin gümüşlerin kaçıştığı manzara yok mu :) çok ldu görmeyeli. daha güzelleri rast gelsin.
Eyv. Allah razi olsun hepimizi hic sorma banada bayagadir nasip olmadi omanzarayi gormek zaten gordum tuylerim diken diken oldu derlerya o hesap super bi doga olayi

3rdem

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Oncelikle herkese gunaydin sabah yine gecenki aldigin canavarlarin hevesiyle erkenden kalktim her zamanki gittigim merada solugu aldim incin top oynuyo hic oltaya acmadan diger meraya gecis yaptim ordada tek tuk cinekop cekiyolarda bi kac atis falan filan derken oltamda tik yok yuru gokhan ewli ewine koylu koyune dedim tekrar yanima ordan sevdigim bi abiyide alip her zamanki merama gectim derken baktim istavritler kefaller suyun ustunden kosuyo resmen takla atiyolar tam o noktaya atislara basladiktan sonra sonuc. Herkese cumleten rasgele.(spin ile alinmistir)Ekli dosyayı görüntüle 38017
Tebrikler hacı almışsın yine paşaları tebrikler güzel balıklar maşaallah devamı rast gelsin dostum.

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Serdar abi bereketli olsun inşaAllah.

Kalp deniz
Dil kızıdır
Denizde ne varsa
Kıyıya o vurur

Hz.Mevlana
Tatlı dilin gibi temiz ve lezzetli olsun :)
İyi dileklerin için teşekkürler tunay , daha iyi avlar nasip olsun kardeşim .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...