Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eco elma

Üye
Adı
ercan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
selamlar... geçen hafta iş dolayısıyla gittiğim rize'de, alabalık sevdasından elim boş dönünce soluğu çubuklu da aldım... saat on gibi başlayan istavrit yunusların meraya girmesinden sonra sardalyaya dönüştü... üç dört hamsi bonusuyla saat dörtte evin yolunu tuttum... koordinat veriyorum, tam olarak çubuklu iskeleye yakın olan burun... :) not: huysuz amcalara inat kıraçalar suya iade...
IMG_2354.JPG

sabriyazici

Daimi Üye
Adı
sabri yazici
selamlar... geçen hafta iş dolayısıyla gittiğim rize'de, alabalık sevdasından elim boş dönünce soluğu çubuklu da aldım... saat on gibi başlayan istavrit yunusların meraya girmesinden sonra sardalyaya dönüştü... üç dört hamsi bonusuyla saat dörtte evin yolunu tuttum... koordinat veriyorum, tam olarak çubuklu iskeleye yakın olan burun... :) not: huysuz amcalara inat kıraçalar suya iade...Ekli dosyayı görüntüle 38037
Huysuz amcalara inat ellerinize sağlık devamı rast gelsin

brshh

Aktif Üye
Adı
faik
selamlar... geçen hafta iş dolayısıyla gittiğim rize'de, alabalık sevdasından elim boş dönünce soluğu çubuklu da aldım... saat on gibi başlayan istavrit yunusların meraya girmesinden sonra sardalyaya dönüştü... üç dört hamsi bonusuyla saat dörtte evin yolunu tuttum... koordinat veriyorum, tam olarak çubuklu iskeleye yakın olan burun... :) not: huysuz amcalara inat kıraçalar suya iade...Ekli dosyayı görüntüle 38037
afiyet şeker olsun..

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Boğaza sağlam balık girdi , vakti olan fırsatı kaçırmasın .

Suat YILDIZ

Daimi Üye
Adı
SUAT YILDIZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Allah nasip ederse yarin sabah sezonu acalim bakalim inş kismetimizde birseyler vardir :) Yarin sonucu yazar veya resimlerim :):)

kiniklar

Aktif Üye
Adı
sinan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Avrupa yakası kısmetimize 1 tane düştü sezon siftahını yaptık kendo kulandım açık renkler denedim ama nedense 16gr olan modeli güzel.aksiyon almıyor alacak arkadaşlar 21 gr 125f şaşmasın herkeze rast gele balık çok nazlı en çok alan 3 tane 4 tane aldı olduğum merada

Ekli dosyalar

Pbil12

Yeni Üye
Adı
Eyüp
Bende dikkat ettim Çucuklu merasında avlanan balıkçı amcalar biraz huysuz ve aksi yani sadece ben tutim sadece benim keyfim modundalar o amcalara inat pazar gününü çubuklu günü ilan ediyorum vede ne kadar atarlılarsa o kadar atarlıyız ulenn :)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...