Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tostikler

Üye
Adı
tacettin
Yarin sabah suyu icin arnavutkoye gecis varmi acaba besiktas taraflari sanirim 1 mayis dolayisi ile kapali olacak diyorlar,sayet oyleyse balik isi haftaya kaldi....bilgisi olan varsa bilgi verirse iyi olur...

onur_55

Daimi Üye
Adı
onur
Kan Grubu
A Rh Pozitif
o civarda atan tek spinci benim...6-7 defa gittim son 10 günde 3 tane dişli aldım sadece.çapariyle istavrit bir hafta önce güzel çıkıyordu.şimdi biraz azaldı.geçen gün benim çapariyede kefal takılmıştı.sordum ahaliye yiyen var mı diye yok yemeyiz dediler attım denize geri :D

Lüfer53

Aktif Üye
Adı
Erdinç
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sahil sahil gezip spinci arıyom çok iyi saklanıyolar :) Bende gittiğim yerlerde tek oluyorum herkes bana bakıyo bu ne yapıyor gibilerinden ekimde kasımda üsküdarda sarayburnunda aldığımız balıklarla bidahaki eylül ayına kadar beklemiyim nisan mayısda da bi kaç spin skoru yapayım diyorum ama daha nasip olmadı bakalım

plastikman

Daimi Üye
Adı
Olcay Tunçeli
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sahil sahil gezip spinci arıyom çok iyi saklanıyolar :) Bende gittiğim yerlerde tek oluyorum herkes bana bakıyo bu ne yapıyor gibilerinden ekimde kasımda üsküdarda sarayburnunda aldığımız balıklarla bidahaki eylül ayına kadar beklemiyim nisan mayısda da bi kaç spin skoru yapayım diyorum ama daha nasip olmadı bakalım
Arama hocam boşuna onlar gizli meralarında skor yapıyorlar Halka açık umumi yerlerde spin için müsait değil.Yukarda bi arkadaşımız yazmış en bilinen yerdeki skor 10 günde 3 adet ne diyelim kısmet bu işler

ASUS_Z00LD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lüfer53

Aktif Üye
Adı
Erdinç
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yahu istanbulda insanın olmadığı sahilmi var :) nasıl bi gizlilik bu

plastikman

Daimi Üye
Adı
Olcay Tunçeli
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yahu istanbulda insanın olmadığı sahilmi var :) nasıl bi gizlilik bu
Hocam boğazdaki yalıları veya halka kapalı olan özel vs mülkiyetleri unutmayalım

ASUS_Z00LD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emrecan Kaya

Daimi Üye
Adı
Emrecan Kaya
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu sabahki boş geçen avın ardından akşam suyu denemesi yapmak için meraya indim. İnanılmaz rüzgar vardı, ince giyindiğim için bir buçuk saat kadar dayanabildim.

Balıkçılık akıllı işi değil der bir büyüğüm, haklı olduğunu anladım...

Buyrun balıklar. Biri 23, diğeri 24 santimetre geldi.

20160430_220056.jpg

Kullandığım sahte dün edindiğim Oskar Navajo 125. Favorim olacak gibi görünüyor, rüzgara karşı atımı gayet iyi.

Şu anda midemde sindirilmekteler :)

Yer Avrupa Yakası, herkese rastgelsin...

Ekli dosyalar

alperderya

Aktif Üye
Adı
Alper Derya
Kan Grubu
B Rh Negatif
Bu sabahki boş geçen avın ardından akşam suyu denemesi yapmak için meraya indim. İnanılmaz rüzgar vardı, ince giyindiğim için bir buçuk saat kadar dayanabildim.

Balıkçılık akıllı işi değil der bir büyüğüm, haklı olduğunu anladım...

Buyrun balıklar. Biri 23, diğeri 24 santimetre geldi.

Ekli dosyayı görüntüle 38066

Kullandığım sahte dün edindiğim Oskar Navajo 125. Favorim olacak gibi görünüyor, rüzgara karşı atımı gayet iyi.

Şu anda midemde sindirilmekteler :)

Yer Avrupa Yakası, herkese rastgelsin...
Emrecan tebrikler çok güzel balıklar. İstanbul'a döndüğünü belli ettin. Avların daim olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...