tostikler
Üye
Yarin sabah suyu icin arnavutkoye gecis varmi acaba besiktas taraflari sanirim 1 mayis dolayisi ile kapali olacak diyorlar,sayet oyleyse balik isi haftaya kaldi....bilgisi olan varsa bilgi verirse iyi olur...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Beyaz çapari yok açık yeşil gelip takılam olmadıÇapari ile birşeyler çıkıyor irili ufaklı fakat spinde boş hocam.Gel tabiki neden gelme diyim
ASUS_Z00LD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kadıköy vapur iskelesinden moda burnuna kadar baktım bugün gün batımında sadece çapariciler vardı tek tük istavrit alıyolardı kovada birde kefal vardı sordum çapariye takıldı dedi hiç spinci göremedimkadıköyde spinde bomboş.
Arama hocam boşuna onlar gizli meralarında skor yapıyorlarSahil sahil gezip spinci arıyom çok iyi saklanıyolarBende gittiğim yerlerde tek oluyorum herkes bana bakıyo bu ne yapıyor gibilerinden ekimde kasımda üsküdarda sarayburnunda aldığımız balıklarla bidahaki eylül ayına kadar beklemiyim nisan mayısda da bi kaç spin skoru yapayım diyorum ama daha nasip olmadı bakalım
Halka açık umumi yerlerde spin için müsait değil.Yukarda bi arkadaşımız yazmış en bilinen yerdeki skor 10 günde 3 adet ne diyelim kısmet bu işler Hocam boğazdaki yalıları veya halka kapalı olan özel vs mülkiyetleri unutmayalımYahu istanbulda insanın olmadığı sahilmi varnasıl bi gizlilik bu
Emrecan tebrikler çok güzel balıklar. İstanbul'a döndüğünü belli ettin. Avların daim olsun.Bu sabahki boş geçen avın ardından akşam suyu denemesi yapmak için meraya indim. İnanılmaz rüzgar vardı, ince giyindiğim için bir buçuk saat kadar dayanabildim.
Balıkçılık akıllı işi değil der bir büyüğüm, haklı olduğunu anladım...
Buyrun balıklar. Biri 23, diğeri 24 santimetre geldi.
Ekli dosyayı görüntüle 38066
Kullandığım sahte dün edindiğim Oskar Navajo 125. Favorim olacak gibi görünüyor, rüzgara karşı atımı gayet iyi.
Şu anda midemde sindirilmekteler
Yer Avrupa Yakası, herkese rastgelsin...