Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

BS Okuru

Misafir
abi sölemesi ayıp haftasonu sarozda işkembe kellepaça tuzlama ne varsa gömdük ikişer tabak sirke sarımsak şifa niyetine :D salep vazgeçilmezim zaten hangi kafeye gıtsem salep içiyorum bu ara :) başım üstüne aramızda lafımı olur 3-5 kg istavritin ;) özledim 8li 10lu çekmeyi böyle sudan çıkarken ışıl ışıl gelmesi yokmu...anlayamassınız :D :D :D
ohh mıss sıfa nıyetıne yarasın afıyet seker olsun. saroz ah su saroz yokmu en son ılkokulda gezı duzenlemıstı okul o zaman gormus ıdım sarozu sımdı acaba cok degısmısmıdır oralar :) ıstavrıt avı hafıf takım hafıf kursun olucak abı akıntıda hıc olmıcak ornek tuzla -kadıkoy hattı merelar buralar sular sakın 25 gr kursun dahı yetıyor benım elım 25 gr kursuna alısamadıgı ıcın ben 60-75 gr kursunlarla calısıyorum bak o zaman gor keyfı ıstavrıt avında :)

demiremin

Daimi Üye
Adı
Emin Demir
sezon tırtladı başkan bu havalarda en güzeli kestane kavurcan :D tek tük bişiler çıkar belkide hasta olmaya değmez baya bi sert, bu havanın peşine güzel istavrit yapar diye düşünüyorum , dişli iyice kanala yatmıştır vakti zamanı olan levrek peşine düşsün tekirdağ, saroz hem gezip hem avlansın kısmetinde ne varsa ;) herkese rast gelsin
Aynen katiliyorum

barisgirgin

Daimi Üye
Adı
baris girgin
Kan Grubu
B Rh Negatif
ohh mıss sıfa nıyetıne yarasın afıyet seker olsun. saroz ah su saroz yokmu en son ılkokulda gezı duzenlemıstı okul o zaman gormus ıdım sarozu sımdı acaba cok degısmısmıdır oralar :) ıstavrıt avı hafıf takım hafıf kursun olucak abı akıntıda hıc olmıcak ornek tuzla -kadıkoy hattı merelar buralar sular sakın 25 gr kursun dahı yetıyor benım elım 25 gr kursuna alısamadıgı ıcın ben 60-75 gr kursunlarla calısıyorum bak o zaman gor keyfı ıstavrıt avında :)
abi 25gr kurşunu ben spinle atıyorum,dusuk gramaj kursunla kamış kıranda çok var nası oluyosa... en az 100 gram olacak boğazda en sevdiğim ağırlık,hassasta bir kamış olucak teker teker sayıcaksın istavritleri, çapariler bide karıştımı heh işte en kötüsü karışacağına kopsa daha iyi en azından zaman kaybı olmuyo yenı takım cıkarıp baglıyosun...anadolu kavağı güzel istavrıt yapıyo baharda 1-2 hafta suruyo ortalama kaçırmamk lazım merada rahat oluyo kalabalık değil rahat rahat tutuyoruz

B

BS Okuru

Misafir
abi 25gr kurşunu ben spinle atıyorum,dusuk gramaj kursunla kamış kıranda çok var nası oluyosa... en az 100 gram olacak boğazda en sevdiğim ağırlık,hassasta bir kamış olucak teker teker sayıcaksın istavritleri, çapariler bide karıştımı heh işte en kötüsü karışacağına kopsa daha iyi en azından zaman kaybı olmuyo yenı takım cıkarıp baglıyosun...anadolu kavağı güzel istavrıt yapıyo baharda 1-2 hafta suruyo ortalama kaçırmamk lazım merada rahat oluyo kalabalık değil rahat rahat tutuyoruz
istavrıt avında 150 Gr atarlı surf kamıs almak lazım yada maksımım 175 gr atarlı kamıs agırlıgıda maksımım 400 gr olması lazım makınada daiwa basia 45 qd 15Pe modelını almak lazım aksama kadar sonra at cek ohh mıs :)

Hasan79

Daimi Üye
Adı
Hasan SARIKAYA
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Dün facebook ta gördüm arkadaşın biri kuleliye arabayı çektiği için ceza yemiş. haber vereyim dedim başkasının da canı yanmasın.
Günaydın,

en son uğradığımda askeriye kapandığından artık o bölgede bu yasağın olmadığını duymuştum.
Aslı var mı bilmiyorum, ama dikkat etmekte fayda var demek.

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
sevgili hobidaşlar yeri degil biliyorum ve affınıza sıgınarak aksiyon kamerası almak istiyorum önerileriniz varsa memnun olurum.
xiaomi yi tavsiye ederim, sjcam'lardan uzak dur derim, bütcen genişse goPro al derim başkada birşey demem.

barisgirgin

Daimi Üye
Adı
baris girgin
Kan Grubu
B Rh Negatif
istavrıt avında 150 Gr atarlı surf kamıs almak lazım yada maksımım 175 gr atarlı kamıs agırlıgıda maksımım 400 gr olması lazım makınada daiwa basia 45 qd 15Pe modelını almak lazım aksama kadar sonra at cek ohh mıs :)
ayak üstü 1500 tl gitti yine ekipmana bak :D 170gr atarlı kamışlar güzel shimano vengace fln alıcan ucuz yollu bide bide okuma avenger taktınmı tadından yenmez :D
şaka bi yana böyle düşük segment bir takım herkese lazım aslında dandık meralarda kayalık kumluk vs ekıpmana zarar verebılecek meralarda kullanmak ıcın en azından bişey olsa içimiz yanmaz, bide bagaja giren türden bişi olacak hep kalacak arabada... mesela sızın orası hep kayalık kamısı bıraksan kayaların arasına çiziliyor hemen sap kısmı ,sağı solu

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Günaydın,

en son uğradığımda askeriye kapandığından artık o bölgede bu yasağın olmadığını duymuştum.
Aslı var mı bilmiyorum, ama dikkat etmekte fayda var demek.
Arkadaşların yorumlarına baktım. ceza ağustosta kesiliyor ama yeni ellerine ulaşıyor.

barisgirgin

Daimi Üye
Adı
baris girgin
Kan Grubu
B Rh Negatif
Arkadaşların yorumlarına baktım. ceza ağustosta kesiliyor ama yeni ellerine ulaşıyor.
15 temmuz darbe gırısımınden sonra o bölgede araç park ettırmedıler uzun bir sure muhtemelen o zamana denk gelmıstır ceza yemıstır, şuan kulelı askerı lısesı falıyet göstermıyor dıye bılıyorum ceza kesılecegını sanmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...