Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sessizdenizci

Daimi Üye
ohh mıss sıfa nıyetıne yarasın afıyet seker olsun. saroz ah su saroz yokmu en son ılkokulda gezı duzenlemıstı okul o zaman gormus ıdım sarozu sımdı acaba cok degısmısmıdır oralar :) ıstavrıt avı hafıf takım hafıf kursun olucak abı akıntıda hıc olmıcak ornek tuzla -kadıkoy hattı merelar buralar sular sakın 25 gr kursun dahı yetıyor benım elım 25 gr kursuna alısamadıgı ıcın ben 60-75 gr kursunlarla calısıyorum bak o zaman gor keyfı ıstavrıt avında :)
Bende Tuzla ve çevresinde ilk çapariye başladığımda 25gr bilemedin 35-40gr attıktan sonra kesmeyip Boğaz'a başlayınca 125, sonra 150 sonra 200 - 220grama kadar çıkıp tekrar buralara dönünce 25 gram ile atamıyorum, sanki gitmiyor. 50-75 takıyorum en az :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

B

BS Okuru

Misafir
Bende Tuzla ve çevresinde ilk çapariye başladığımda 25gr bilemedin 35-40gr attıktan sonra kesmeyip Boğaz'a başlayınca 125, sonra 150 sonra 200 - 220grama kadar çıkıp tekrar buralara dönünce 25 gram ile atamıyorum, sanki gitmiyor. 50-75 takıyorum en az :)

aynen abı aynı hadıse bendede oluyor 25 gr kursun yokmus gıbı gelıyor atıs yapamıyorum o agırlıklarda :) aksam 17:30 18:30 kadar kısa beden 5 lı caparı ıle once acıgı tarıyorum 60-75 gr kursun agırlıklarında tabı hemen anında dıbı buluyorum hızlı sarım yumusak tasmalamalarla dıbı tarıyorum balık ıyıcene kıyıya yaslanınca 15-25 lı caparı ıle 50 gr kursun bılemedın 40 gr kursun ıle avı sonlandırıp evın yolunu tutuyorum :)

barisgirgin

Daimi Üye
Adı
baris girgin
Kan Grubu
B Rh Negatif
Estağfurullah biraderim nispet olurmu.Renk olsun diye paylaştım.özelden tel yazayım.
Bir dahakine ararım.:)
Ehhehe yok abi saka takiliyorum 2 gundur bi mera mevzusu vardi ya ona istinaden :)

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

Zkrybyz

Yeni Üye
Adı
Zekeriya
Kan Grubu
A Rh Pozitif
seyit manyak dolu ortalık bırak karışma kardeşim kıraça için kavgaya gürültüye değmez. o adamlarında sonu gelmez.
Elinize ağzınıza sağlık hocam. Karışıcaz üstad, ben karışıcam sen karışıcan ki adam bir daha yaparken çekinecek . Kavga diil niyet ama uyaracaz .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...