Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KIRMIZI BENEK

Aktif Üye
Adı
yalçın bay
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bugün kismetimize düşenler daha iyilerini yakalamak sizlere nasip olur inşallah cümleten rast gelsin.

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maşallah reis kapmışın yine seyrekmiydi sabah nasipse yine yoklicam bakalım

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sabriyazici

Daimi Üye
Adı
sabri yazici
Bugün kismetimize düşenler daha iyilerini yakalamak sizlere nasip olur inşallah cümleten rast gelsin.

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maşallah ellerine sağlık usta cok güzel olmuş afiyet olsun kac grm kursun kullanildi ortalama :)

B

BS Okuru

Misafir
Vayy üstad, Maaşallah , Tebrik ederim ..
Iyı dıleklerın ıcın Cok tsk ederım cemıl abım sagolasın daha guzellerını yakalamak sana nasıp olur ıınsallah.

Maşallah 200 gram geliyomu bu sarıkanatlar baya baba gözüküyolar
Abı ınan kac gr gelır hıc bır fıkrım yok aslında oyle cokda buyuk degıl telefondan cekınce kaba sarıkanat gıbı gozukuyor lakın oyle degıl :)

Surf leader mı aldın?

Yok abı almadım surf leader kamıs birol reısın kamısı.

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maşallah reis kapmışın yine seyrekmiydi sabah nasipse yine yoklicam bakalım

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok tsk reıs sagolasın daha guzellerini yakalamak sana nasıp olur ınsallah. bu gun sabah suyu daha hareketlı idi simdıden rast gelsın ustad.

Maşallah ellerine sağlık usta cok güzel olmuş afiyet olsun kac grm kursun kullanildi ortalama :)
İyi dıleklerın ıcın cok tsk ederım usta sagolasın daha guzellerını yakalamak sana nasıp olur ınsallah 215 gr ıle 230 Gr arası kursun kullandım.

Usta hem balik hem de sahteler güzelmiş narçiçegine bayıldım ;)
Her daim rastgelsin
Iyı dıleklerın ıcın cok tsk ederım ustad sagolasın daha ıyılerını yakalamak sana nasıp olur ınsallah. nar cıcegı sabah suyunda ılk defa denedım ıs goruyor .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...