Küçük Çinekopçu Dayı
Daimi Üye
- Adı
- Raşo
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Maşallah 200 gram geliyomu bu sarıkanatlar baya baba gözüküyolar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Maşallah reis kapmışın yine seyrekmiydi sabah nasipse yine yoklicam bakalımBugün kismetimize düşenler daha iyilerini yakalamak sizlere nasip olur inşallah cümleten rast gelsin.
![]()
![]()
Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet Kerem bey daha iyileri hepinize inşaallah ben yanlız bu işin baya bi acemisiyim levrek te beni buldu okuma Boxter bxf 60 makina Michigan powerade 3.60 kamış trans tan altılı yemli takım yem kurt ve levrek köprüde Ekli dosyayı görüntüle 55941
RastgeleBugün kismetimize düşenler daha iyilerini yakalamak sizlere nasip olur inşallah cümleten rast gelsin.
![]()
![]()
Maşallah ellerine sağlık usta cok güzel olmuş afiyet olsun kac grm kursun kullanildi ortalamaBugün kismetimize düşenler daha iyilerini yakalamak sizlere nasip olur inşallah cümleten rast gelsin.
![]()
![]()
Usta hem balik hem de sahteler güzelmiş narçiçegine bayıldımBugün kismetimize düşenler daha iyilerini yakalamak sizlere nasip olur inşallah cümleten rast gelsin.
![]()
![]()
EvetKurt bu koprudekilermi
Iyı dıleklerın ıcın Cok tsk ederım cemıl abım sagolasın daha guzellerını yakalamak sana nasıp olur ıınsallah.Vayy üstad, Maaşallah , Tebrik ederim ..
Abı ınan kac gr gelır hıc bır fıkrım yok aslında oyle cokda buyuk degıl telefondan cekınce kaba sarıkanat gıbı gozukuyor lakın oyle degılMaşallah 200 gram geliyomu bu sarıkanatlar baya baba gözüküyolar
Surf leader mı aldın?
Yok abı almadım surf leader kamıs birol reısın kamısı.
Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok tsk reıs sagolasın daha guzellerini yakalamak sana nasıp olur ınsallah. bu gun sabah suyu daha hareketlı idi simdıden rast gelsın ustad.Maşallah reis kapmışın yine seyrekmiydi sabah nasipse yine yoklicam bakalım
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi dıleklerın ıcın cok tsk ederım usta sagolasın daha guzellerını yakalamak sana nasıp olur ınsallah 215 gr ıle 230 Gr arası kursun kullandım.Maşallah ellerine sağlık usta cok güzel olmuş afiyet olsun kac grm kursun kullanildi ortalama![]()
Iyı dıleklerın ıcın cok tsk ederım ustad sagolasın daha ıyılerını yakalamak sana nasıp olur ınsallah. nar cıcegı sabah suyunda ılk defa denedım ıs goruyor .Usta hem balik hem de sahteler güzelmiş narçiçegine bayıldım
Her daim rastgelsin