Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

BS Okuru

Misafir
Vuralcım stoperi kurşunda nasıl ve amaçla kullanıyorsun?

Bu arada face'de gönderini gördüm tebessüm ettim :)
Rapala bedeni gezer için stoper kullanicam şöyle anlatiyim kurşun sonra 1 karis boşluk sonra stoper ortaya fırdöndü üstüne stoper ve fırdöndü yada direk şok bedene monte edilerek takım hazır olucak bu şekilde iki stoper arasında gezerli takım olucak.bulls lazımsa hemen ayarlariz ;)

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Engin79

Daimi Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bizler bu işin ticari kısmında olmaktansa Amatör kısmında olmayı tercih etmişiz bukadar ağır şartlar da çalışıp yoruldukdan sonra bilek dirsek boyun fıtığı bel fıtığı olup rahatsiz olursak bu işin zevki nerde kalacak yani kısacası değermi
Aslında değmez tabi.
Benim de sol omzumdan sol çene altına kadar olan kısım zaman zaman karıncalanıyor. Sanırım kışın saatlerce soldan vuran buz gibi rüzgara maruz kaldığım için oldu. Birkaç aydır ha geçti ha geçecek diyorum ama geçmiyor meret.
Mobiydick'i avlamaya çalışırken önce bacağından, sonra da canından olan kaptan Ahab'a benzemeyelim de. :)

B

BS Okuru

Misafir
Bana da söylemedi ama açıkçası vuralı tanıdığım kadarıyla vardır bir bildiği saygı göstermek lazım en azından öyle düşünüyorum kendi adıma. Ha bulursa bir tane daha o zaman el koyarım ücreti mukabili o ayrı

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bugün yine Kenan abiyi gördüm istavrit tutuyodu attım oltayı baktım olta ağırlaştı ama anladım oltanın birisine takıldığını bı baktım Kenan abi ona takılmış dedi bana balikmi zannettin diye :D ama balık olsaydı belli ederdi kendini yine 0 cinoyla eve döndüm ama şu halictekiler fena 20 25 tane tekne bı yerde toplanmışlar yine çino istavrit için adamlar öğrendi tabi yeri oh mis moralim bozuldu haliç pisti

Engin79

Daimi Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Suyun rengi henüz düzelmese de bazı yerlerde istavrit başlamış.
Ufakları ata ata yarım kilo kadar aldım.
Bir saat kadar dişliyi yokladım, malesef ortalarda yok.

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Suyun rengi henüz düzelmese de bazı yerlerde istavrit başlamış.
Ufakları ata ata yarım kilo kadar aldım.
Bir saat kadar dişliyi yokladım, malesef ortalarda yok.
Onu bilmemde şuan bu mera sürekli istavrit yapıyor ama Cino kestiği kötü oldu :( biri diyordu istavrit toplandı cinolar onların peşinde diye bir kişi bile alamıyor canlı yem olunca ama geçen geliyordu canlı yem olsada

muhsinayhan

Aktif Üye
Adı
Muhsin Ayhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Akşamüstü bi gazla Beylerbeyine indim.Zeminde takılma az olduğu için ve de kamışı yaslayacak duvar olduğu için seviyorum orayı.Varır varmaz kurşun arkası çalışmaya başladım.Etrafta millet ara ara 3er 5er istavrit alıyordu.Kurşun arkası netice alamayınca bi titreşim alayım diye kısa bi süre çapariye döndüm.6 istavrit aldım.Birini iade edip kurşun arkasına döndüm.Hava kararıp millet dağıldıktan sonra da 1 saate yakın kurşun arkası çalıştım ama netice alamadım.2 genç arkadaş gelip lrf denediler.Ama akıntı galip geldi.Baktılar olucak gibi değil şipşak toplanıp gittiler.Lrf ve spinin bu olayına hastayım. Baktın mera çalışmıyo anında hazırsın.Böl kamışı 2ye yallah.Şu kurşunlar öldürüyo bizi.
Ondan sonra yemli deniyim dedim.Neyin gazına geldiysem artık Aralık'tan beri dişli çekmemişim ama yemli yapıyorum.Akıl işte. 20-30 dk da yemli bekledim.Baktım balık namına bişey yok 4 istavriti kediye verip yollandım. Ee evime yakın, rahat yer nereyse oraya gidiyim dersen balık tutamazsın tabi Görünen o ki Eylül'e kadar bana dişli yok

Son düzenleme:

sabriyazici

Daimi Üye
Adı
sabri yazici
Akşamüstü bi gazla Beylerbeyine indim.Zeminde takılma az olduğu için ve de kamışı yaslayacak duvar olduğu için seviyorum orayı.Varır varmaz kurşun arkası çalışmaya başladım.Etrafta millet ara ara 3er 5er istavrit alıyordu.Kurşun arkası netice alamayınca bi titreşim alayım diye kısa bi süre çapariye döndüm.6 istavrit aldım.Birini iade edip kurşun arkasına döndüm.Hava kararıp millet dağıldıktan sonra da 1 saate yakın kurşun arkası çalıştım ama netice alamadım.2 genç arkadaş gelip lrf denediler.Ama akıntı galip geldi.Baktılar olucak gibi değil şipşak toplanıp gittiler.Lrf ve spinin bu olayına hastayım. Baktın mera çalışmıyo anında hazırsın.Böl kamışı 2ye yallah.Şu kurşunlar öldürüyo bizi.
Ondan sonra yemli deniyim dedim.Neyin gazına geldiysem artık Aralık'tan beri dişli çekmemişim ama yemli yapıyorum.Akıl işte. 20-30 dk da yemli bekledim.Baktım balık namına bişey yok 4 istavriti kediye verip yollandım. Ee evime yakın, rahat yer nereyse oraya gidiyim dersen balık tutamazsın tabi Görünen o ki Eylül'e kadar bana dişli yok
Kanlicaya gidin yada a kavağına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...