Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
1 saatte gayet başarılı güzel bir av olmuş,Sabah suyu avım
Anadolu yakası 05.00 - 06.00 araliginda 200 gr kurşun + kaşıkla alınmıştır.
![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vural abi kaşığa hologramı sen yapıştırdıysan, bu hologramı nerden aldığını öğrenebilir miyim ?Bukelamun Teneke Kaşık
![]()
Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben yapıstırdım sanıyorum kısık balıktan aldım hologramı .Vural abi kaşığa hologramı sen yapıştırdıysan, bu hologramı nerden aldığını öğrenebilir miyim ?
1 saat için çok iyi av, tebriklerSabah suyu avım
![]()
Teşekkürler.1 saat için çok iyi av, tebrikler
Ersin Cengiz balikciliga gir kasadan ileri dogru yürü capari kösteklerinin oldugu yere dogru ilerle sol tarafta yemli mantarlarin hemen üstünde renk renk var 3 yapışkan hologram 3TL,Vural abi kaşığa hologramı sen yapıştırdıysan, bu hologramı nerden aldığını öğrenebilir miyim ?
Eyvallah İlker teşekkür ederim bilgiler içinErsin Cengiz balikciliga gir kasadan ileri dogru yürü capari kösteklerinin oldugu yere dogru ilerle sol tarafta yemli mantarlarin hemen üstünde renk renk var 3 yapışkan hologram 3TL,
En güzel çalışan rengi bu cam kırığı olanıdır,
Ben de tüm kaşıklarımda bu hologrami kullanirim iç tarafına komple kaplarim,
Rastgelsin
Helal olsun bu balık yokluğunda iyi tutmussunuzda boğazdan lüfer sarikanat almışlar en sonda leğende gördüm 10 15 tane ama benim taraflarda yok balığı halictekiler çıkartmadılar baya tutmuslardir bende erken gitmeyi dusunuyom ama yaparmı acaba geçenlerde ne güzel geliyoduSabah suyu avım
![]()