Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FARUKSEZER

Daimi Üye
Adı
FARUK SEZER
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@FARUKSEZER Birde turuncu varmıydı jig , gördüğümüz senmişsin diyeceğim şayet turuncu da varsa

Seyrek seyrek yaptı balık ben 1 tane alırken 3,4 tane yolda kurtuldu, @Ersin1903 Kardeşimizde nasibini aldı , 0,35 bedeni patlatan ise ukde olarak kaldı onda

Gidenlere
Oltası denizde olanlara şimdiden rastgele
Slm. ben de turuncu yoktu. elimde spin için olan jigler foto daki 2 tane. bir de hansen kaşık. o kadar.

FARUKSEZER

Daimi Üye
Adı
FARUK SEZER
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Palamut bu onda da yapar onikide de ikide de şahsen erken ayrılmışsınız
Sabah 09:30 - 14:00 arası aynı yerde Cubuklu Çakalburnu ndaydım. balık çok az yaptı. ama ben şanslıydım nasibimi aldım. bu hafta içi peş peşe 4 gün zaman ayırabildim. önümüzdeki günlerde gün içi gidemeyeceğim. acını çıka
20170928_103720.jpg
20171019_105508.jpg
20171020_073324.jpg
20171020_073336.jpg
rmak istedim. sonuç 2 güzel boyda palamut ve nasıl çalıştıysak iki parmakta makine kolunu çevirmekten su topladı. kollar pert durumda.

FARUKSEZER

Daimi Üye
Adı
FARUK SEZER
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@FARUKSEZER abi tebrikler, palamut stoğun tamam :)
Teşekkür ederim Engin. Surf inanılmaz yorucu. ama bir palamut aldın mı unutuyorsun her şeyi. Stok maalesef yok. bu seneye kadar hiç palamut yakalamamıştım. bu sene kısmet oldu. 6 av ın 3 ünde boş döndüm. birinde 3 tane yakaladım 1 ini saldım, birinde 1 tane dün de son olarak 2 tane aldım. aynı akşam yolcu ettik kendilerini. balık durmamalı bence.

B

BS Okuru

Misafir
Teşekkür ederim Engin. Surf inanılmaz yorucu. ama bir palamut aldın mı unutuyorsun her şeyi. Stok maalesef yok. bu seneye kadar hiç palamut yakalamamıştım. bu sene kısmet oldu. 6 av ın 3 ünde boş döndüm. birinde 3 tane yakaladım 1 ini saldım, birinde 1 tane dün de son olarak 2 tane aldım. aynı akşam yolcu ettik kendilerini. balık durmamalı bence.
Durmasın zaten yazık olur ;)
Daze daze eyidir
afiyet olsun
Tekrarı nasip olsun

FARUKSEZER

Daimi Üye
Adı
FARUK SEZER
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Durmasın zaten yazık olur ;)
Daze daze eyidir
afiyet olsun
Tekrarı nasip olsun
pişirmesi de çok fark ediyor. tavada 1 dakika fazla kalsa lezzeti azalıyor. zamanlama önemli. sulu sulu mis mis oluyor. Bir daha ne zaman imkan olur bilemiyorum. gündüz çıkmam zor. artık gece lrf ve spin peşine koşacağım.

Bir de ne hikmetse tamamını cengiz den alma kaşık larla aldım. tşk. yıldıray. dünya sahte var. hiç almak nasip olmadı. hep kaşığa denk geldi. ben rapalalara bakıyorum onlar bana. nedense beceremedim. umarım spinde çalıştırırım.

Alikatirci

Aktif Üye
Adı
Ali Katirci
Haftasonu mahşer kalabalığı gibi olan o meşhur merada, 2 günde 4 balık ancak alabildim ve birtaneai uskumru kadardı geri saldım. Şöyle tombul tombul bir palamut değildi. Ben saldım salmasınada, diğer arkadaşlar aynı balıkları direk kovaya attı. Ne yapcaksın işte benim saldığım balık gitti başkasının oltasına, ordanda onun kovasına... yazık...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

cemiltonguç

Daimi Üye
Adı
cemil
Kan Grubu
A Rh Negatif
Haftasonu mahşer kalabalığı gibi olan o meşhur merada, 2 günde 4 balık ancak alabildim ve birtaneai uskumru kadardı geri saldım. Şöyle tombul tombul bir palamut değildi. Ben saldım salmasınada, diğer arkadaşlar aynı balıkları direk kovaya attı. Ne yapcaksın işte benim saldığım balık gitti başkasının oltasına, ordanda onun kovasına... yazık...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tebrikler..Önemli olan vicdan, vicdanımız rahat olsun...Her zaman doğruyu yapmakta fayda var:)

uygar008

Aktif Üye
Adı
uygar cakmakçı
Kan Grubu
O Rh Pozitif
yenikapı ya giden oldu mu acaba hafta içinde ben cumartesi pazar iki günde 17-21 arası bir kiloya yakın istvrit almıştım ancak hafta içi gidemedim giden varsa bilgi rica ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...