Palamut yok kimsede alamadı saat 7/8 arası çok güzel istavrit yaptı sonra kesti.Ama palamut isteyen çubukluya gelebilir şimdi yanımıza 5 adet 20 tl ye palamut satan balıkçı geldi
Kolay gelsin.. Aranıza yeni katıldım. Yaklaşık 1 aydır arnavutköy'de balık tutuyorum. Bugüne kadar çapari ile avladım. Çinekop ya da lüfer için sallayacağım bu hafta oltamı Fakat pek bilgim yok.. Sizce sahte mi atmalıyım yemli mi atmalıyım... 3 lü hırsız takımım ve sahte yemim var .bir de bunların ucuna kurşun bağlamalı mıyım? Biraz detaylı bilgi alırsam sevinirim. Rast gele
Aramiza hosgeldiniz bence o civardan ilk etap yemli çalışın.Size en yakin bildigim en iyi avlanacaginiz yer Bebek'e dogru sahil yurume yolunun bittigi(kapanan benzin istasyonunun karsisi) guzel cinekop yapar veya usenmezsen Sabanci Müzesi önü daha iyi olur.125-150gr kursun ve kursunu taktigin klipsten itibaren 70-80 cm beden birakarak mantarli takimini baglayarak yemli balik alabilirsin.Sistemi orada balik tutanlarin takimina bakarakta halledebilirsin.Bol şanslar
Dün gece 00:00-04:00 arası avrupa yakası spin 2 farklı mera vuruş yok takip yok. Gittiğim yerlerin birinde yemli atan 4 kişi vardı onlardada durum 1 iskorpit 1 gelincik.