Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kulüp üyesiyim ama yıkıldığı için sokmuyorlar adaya yoksa çoktaaaan sordumGalatasaray adasını haftada birgün balık avına açsalar,
ne balıklar çıkar neler-neler
size soylicegim şu ki çinekop şuanda az sahte deneyin akşama yemli denersinizKolay gelsin.. Aranıza yeni katıldım. Yaklaşık 1 aydır arnavutköy'de balık tutuyorum. Bugüne kadar çapari ile avladım. Çinekop ya da lüfer için sallayacağım bu hafta oltamı Fakat pek bilgim yok.. Sizce sahte mi atmalıyım yemli mi atmalıyım... 3 lü hırsız takımım ve sahte yemim var .bir de bunların ucuna kurşun bağlamalı mıyım? Biraz detaylı bilgi alırsam sevinirim. Rast gele
doğru diyorsunuz sular bi soğusa çok guzel balıklar cekicez ama nerde biraz daha zamanı var gibi görünüyorarkadaşlar dişlinin başlaması için denizin bulanması vede gırgırların bogaz girişini beklemeyi bırakması lazım o yüzden fırtına şart havalar biraz bozulması lazım havalar bozulmadan kayda deger bir av olucagını sanmıyorum ..tabi bu benim düşüncem ??
Yozuri pins minnow m176, m177, m36 kod,70 ve 90mmBugun icin guzel haberler var midir ? Bogaz civari vs. Bu arada karakoy albastardayim. Sahte olarak ne almami tavsiye edersiniz ?