Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kolay gelsin.. Aranıza yeni katıldım. Yaklaşık 1 aydır arnavutköy'de balık tutuyorum. Bugüne kadar çapari ile avladım. Çinekop ya da lüfer için sallayacağım bu hafta oltamı Fakat pek bilgim yok.. Sizce sahte mi atmalıyım yemli mi atmalıyım... 3 lü hırsız takımım ve sahte yemim var .bir de bunların ucuna kurşun bağlamalı mıyım? Biraz detaylı bilgi alırsam sevinirim. Rast gele
size soylicegim şu ki çinekop şuanda az sahte deneyin akşama yemli denersiniz

ali ketenci

Aktif Üye
Adı
ALİ
Kan Grubu
A Rh Pozitif
arkadaşlar dişlinin başlaması için denizin bulanması vede gırgırların bogaz girişini beklemeyi bırakması lazım o yüzden fırtına şart havalar biraz bozulması lazım havalar bozulmadan kayda deger bir av olucagını sanmıyorum ..tabi bu benim düşüncem ??

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
arkadaşlar dişlinin başlaması için denizin bulanması vede gırgırların bogaz girişini beklemeyi bırakması lazım o yüzden fırtına şart havalar biraz bozulması lazım havalar bozulmadan kayda deger bir av olucagını sanmıyorum ..tabi bu benim düşüncem ??
doğru diyorsunuz sular bi soğusa çok guzel balıklar cekicez ama nerde biraz daha zamanı var gibi görünüyor :(

semihalbayrak

Yeni Üye
Adı
Semih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bugun icin guzel haberler var midir ? Bogaz civari vs. Bu arada karakoy albastardayim. Sahte olarak ne almami tavsiye edersiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...