Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Herkese merhaba, uzun süredir internette izlediğim ve hoşuma giden bir şeyden bahsetmek ve fikrinizi almak istiyorum, Kano balıkçılığı, sizce anadolu yakasında yapılabilecek bir şey mi?
marmarada yapılabilir, ama boğazda imkansız gibi.

Alikatirci

Aktif Üye
Adı
Ali Katirci
Anadolu yakası maltepede falan düşündüm, kano fiyatlarına bakınca uygun gibi bi tekne almaktansa bu şekilde olabilir gibi sanki
Boğaz imkansız diğer arkadaşlarımızın dediği gibi... Mermara denizinde ise yaz ve bahar aylarında yapılabilecek bir aktivite bence. Malum lüfer ve palamut gibi balıklarımız sonbahar dan ilk bahara kadar avlanabilmektedir. Bu dönemde şahsen ben Kano ile denizde olmak istemem. Ancak diğer balıklar için düşünülüyor ise marmara da mümkün olabilir gibi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Anadolu yakası maltepede falan düşündüm, kano fiyatlarına bakınca uygun gibi bi tekne almaktansa bu şekilde olabilir gibi sanki
havanın durumuna göre yapılabilir. sonuçta yazın özellikle o bölgede kano yapan çok görüyorum. ama rüzgarlı havada sıkıntılı olabilir. biz sandalla bir kaç kere çıktık rüzgara denk geldiğimizde kıyıya zor dönmüştük.

Alikatirci

Aktif Üye
Adı
Ali Katirci
Facebook'ta Çubuklu'daki mera dün askerler tarafından çitle kapatılmaya çalışılmış diye duydum. Var mı böyle bir şey veya son durum nedir, bilgisi olan var mı?
Asker mi? Hangi bölgeyi kapattığı yönünde bilgi geldimi peki? Çakalburnumu?

Lionirossi

Aktif Üye
Adı
Sezer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Boğaz imkansız diğer arkadaşlarımızın dediği gibi... Mermara denizinde ise yaz ve bahar aylarında yapılabilecek bir aktivite bence. Malum lüfer ve palamut gibi balıklarımız sonbahar dan ilk bahara kadar avlanabilmektedir. Bu dönemde şahsen ben Kano ile denizde olmak istemem. Ancak diğer balıklar için düşünülüyor ise marmara da mümkün olabilir gibi.

Aslında sonbahar veya ilkbahar aylarında denizin durgun olduğu zamanlar sanki yapılabilir, ancak soğuk hava biraz düşündürebilir. :)

Lionirossi

Aktif Üye
Adı
Sezer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
havanın durumuna göre yapılabilir. sonuçta yazın özellikle o bölgede kano yapan çok görüyorum. ama rüzgarlı havada sıkıntılı olabilir. biz sandalla bir kaç kere çıktık rüzgara denk geldiğimizde kıyıya zor dönmüştük.
Evet bide işin o kısmı var balık için açılıp sonra çanakkaleden çıkmak var bide :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...