katilhamsi
Daimi Üye
- Adı
- Kadir
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
marmarada yapılabilir, ama boğazda imkansız gibi.Herkese merhaba, uzun süredir internette izlediğim ve hoşuma giden bir şeyden bahsetmek ve fikrinizi almak istiyorum, Kano balıkçılığı, sizce anadolu yakasında yapılabilecek bir şey mi?
Anadolu yakası maltepede falan düşündüm, kano fiyatlarına bakınca uygun gibi bi tekne almaktansa bu şekilde olabilir gibi sankimarmarada yapılabilir, ama boğazda imkansız gibi.
Boğaz imkansız diğer arkadaşlarımızın dediği gibi... Mermara denizinde ise yaz ve bahar aylarında yapılabilecek bir aktivite bence. Malum lüfer ve palamut gibi balıklarımız sonbahar dan ilk bahara kadar avlanabilmektedir. Bu dönemde şahsen ben Kano ile denizde olmak istemem. Ancak diğer balıklar için düşünülüyor ise marmara da mümkün olabilir gibi.Anadolu yakası maltepede falan düşündüm, kano fiyatlarına bakınca uygun gibi bi tekne almaktansa bu şekilde olabilir gibi sanki
havanın durumuna göre yapılabilir. sonuçta yazın özellikle o bölgede kano yapan çok görüyorum. ama rüzgarlı havada sıkıntılı olabilir. biz sandalla bir kaç kere çıktık rüzgara denk geldiğimizde kıyıya zor dönmüştük.Anadolu yakası maltepede falan düşündüm, kano fiyatlarına bakınca uygun gibi bi tekne almaktansa bu şekilde olabilir gibi sanki
Asker mi? Hangi bölgeyi kapattığı yönünde bilgi geldimi peki? Çakalburnumu?Facebook'ta Çubuklu'daki mera dün askerler tarafından çitle kapatılmaya çalışılmış diye duydum. Var mı böyle bir şey veya son durum nedir, bilgisi olan var mı?
Aslında sonbahar veya ilkbahar aylarında denizin durgun olduğu zamanlar sanki yapılabilir, ancak soğuk hava biraz düşündürebilir.Boğaz imkansız diğer arkadaşlarımızın dediği gibi... Mermara denizinde ise yaz ve bahar aylarında yapılabilecek bir aktivite bence. Malum lüfer ve palamut gibi balıklarımız sonbahar dan ilk bahara kadar avlanabilmektedir. Bu dönemde şahsen ben Kano ile denizde olmak istemem. Ancak diğer balıklar için düşünülüyor ise marmara da mümkün olabilir gibi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet bide işin o kısmı var balık için açılıp sonra çanakkaleden çıkmak var bidehavanın durumuna göre yapılabilir. sonuçta yazın özellikle o bölgede kano yapan çok görüyorum. ama rüzgarlı havada sıkıntılı olabilir. biz sandalla bir kaç kere çıktık rüzgara denk geldiğimizde kıyıya zor dönmüştük.
Net yerini yazmamışlar. Aşağıdaki linkten haberdar oldum.Asker mi? Hangi bölgeyi kapattığı yönünde bilgi geldimi peki? Çakalburnumu?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi