Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ercüment

Daimi Üye
Adı
Ercüment
Kan Grubu
A Rh Pozitif

Sml

Üye
Adı
İsmail
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Allah analı babalı büyütsün inşaAllah İsmail kardeş. Amin :)
Allah hayırlı evlat olmayı nasip etsin. Analı babalı büyütsün gözünüz aydın olsun
Allah Bağışlasın, bahtı açık , hayırlı bir evlat olsun. Merak etme arada yine kaçarsın. kayınvalide sağolsun bizde kaldımı kaçardım arada :)
Allah analı babalı büyütsün.Hayırlı evlat olsun inşAllah.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah analı babalı büyütsün. Ailesine ve ülkesine hayırlı bir evlat eylesin.
Allah analı babalı büyütsün kardeşim vatana millete ailene hayırlı olur inşallah benimki de eli kulağında 1-2 haftası var bekliyoruz :)
Allah analı babalı büyütsün inşallah..
Allah analı, babalı büyümesini nasip etsin inşallah, vatanına, milletine ve size hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin , benimde 2 ay oldu bir oğlum oldu, darısı isteyen bekleyen herkese olur inşallah.
Hayırlı uğurlu olsun ailenize neşe katsın.
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin , Eşref abi sanada geçmiş olsun
@Sml Allah hayırlı ömür versin, hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin...
İsmail kardeşim hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Allah dünya hayatını başarılı kılsın. Allah hayırlı evlat kılsın. Allah bahtını güzel kılsın.
Yeni bebeği olan ayrica yakin zamanda dünyaya gelecek olan arkadşlarimiza gözleri Aydin olsun diyorum. Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin..
Dualarınız ve iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
İlker kardeşim Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

efaruk

Aktif Üye
Adı
E. Faruk Pehlivanlı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Herkese merhaba, uzun süredir internette izlediğim ve hoşuma giden bir şeyden bahsetmek ve fikrinizi almak istiyorum, Kano balıkçılığı, sizce anadolu yakasında yapılabilecek bir şey mi?
Marmara da güzel havalarda belki ama bogaz ve karadeniz tarafinda asla ve kat-a

efaruk

Aktif Üye
Adı
E. Faruk Pehlivanlı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Anadolu yakasinda (Beylerbeyi ve Cubuklu arasinda) sabah saglam istavrit alinmis, oglen 2 saatde 2 kilo da ben aldim...

B

BS Okuru

Misafir
Evde misafir olunca öğlen saatlerinde indim boğaza. İlkindi ezanına kadar neredeyse boş yok. 20 tanesinin ağzından pense ile iğneyi çıkartırken bir o kadarınıda sudan kesmeden sallayıp bıraktım. Çoğu zaman boş çekiyorum diyerekten oltayı sudan kesmemle balığı görmem bir oluyordu. Baktım olacak gibi değil biraz çapari salladım, belki yemli yaparsam bulunsun diye. Hava buz kesmeye başlayınca tası tarağı topladım, istavritleride az ileride çapari sallayan arkadaşa bıraktım ve ayrıldım. Maşallah dişli bol ama çok çok ufak, yaprak bile denemez. Bir kaç foto atıyorum, kaşık 8.5 cm oradan siz hesaplayın. 10 cm geçerse öp başına koy ama maalesef o kadar bile yok. Uzun zaman aradan sonra takım koparmadan zaiyat vermeden av sonlandırdım. Ayrıca çok güvendiğim bu kaşığın çalışması beni ayrıca mutlu etti.

Yer avrupa yakası
200 gram kurşun arkası kaşık.

Cümleten rastgele.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...