Saat 22:00 de başlayan boğaz turu bitti ve 06:00 itibari ile raporumu kaleme alıyorum.
Çubuklu tırt, kimse yok desem yeri belliki balık yok. Taç restaurant önü bi kaç yemci kovalara bile bakmadan devam, kulelide yaprak hengamesi akşam suyunda güzel istavrit alan olmuş. Avrupa yakası Emirgan kalabalık ama insandan çok araba. Yemci çok yaprak daha da çok.
Tarabya da karargah kurduk. Yaprak dolu kovalar. Büyük derdindeyiz ya iğne büyük tabi oltaya atlayan bir kaç yaprak çekmeden düştü, iyi de etti.
Yandaki eleman "abi sen napiyon, o iğneyle alamazsın, balık daha yavru" dedi..
"Hmmm" dedim.
"Ben 11-12 numara iğne hırsızlı takım kullanıyorum" dedi,
"Bakayım yaptığın takıma" dedim.
Gösterdi gururla

Küp şekerin yarısından küçük mantar ve ikili iğne 11 numara..!
"Sen bi dahisin" dedim,
"Estağfurullah abi" dedi

"Allah ıslah etsin" dedim,
"Kimi?" dedi,
"Yaprakları"dedim

"Abi laf mı sokuyosun" dedi
"Estağfurullah o nasıl söz" dedim
Rastgelmesin sana dedim olta sallamaya devam ettim. Her attigima yaprak geliyor, yemliyi bıraktım açıktan çinekop caparisi çalışayım dedim, sabahın 3 ünde yaprak geldi. Aliexpres den aldığım glow sahteleri denemek için kurşun arkası çalışayım dedim yine yaprak geldi. Yemliye döndüm tekrar, bir ağırlaştı ki olta aman Allahım. Dibe bırakılan asansör hırsızlı takım benim takıma ilişmiş onu çektim üzerinde 2 yaprakla geldi

Velhasıl dostlar sağa baksan yaprak sola baksan yaprak.
05:00 itibari ile avı bitirdim. En az 20 yaprak suya iade. 20-22 cm üç parça kovaya, onu da kızçeme söz verdiğim için..
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi