Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pehlivan

Aktif Üye
Adı
mehmet pehlivanlar
Bize de söylemiştin ama duramadık yerimiz de yeni günü karadeniz kıyılarında karşıladık. Yağmurda cabası idi.
Furkanın dediği gibi bir adet yaprak takibi aldık o kadar. Ama sahtelerimizi saldık ne güzelde yüzdüler tuzlu sularda.
Gel yanıma sen boş ver milleti:D:D:D

pehlivan

Aktif Üye
Adı
mehmet pehlivanlar
Soylemistim balik olmadigini,

Ama uzulme tek sifir ceken siz degilsiniz :D

Bizim bulundugumuz bolgede gece tek tuk balik alanlar oldu (yemli)

Uzun lafin kisasi yine sifir cektik cok kilometre sifir balik:eek:
Akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş diye boşuna dememişler garanti yer varken Terim liliğe ne gerek vardı:p:D:D:D
Ne güzel bir akşam yemeği sabah şekerlemesi (1 saat) ve karşı meralardan yağmuru ve şimşekleri seyretmek bide semaveri demleyebileydik eyiydi :)

pehlivan

Aktif Üye
Adı
mehmet pehlivanlar
Karadeniz kıyılarında denemediğimiz mera kalmadı desem yeridir tek vuruş yok!.
Geçen sene bu zamanda deli gibi çinekop sarıkanat ve lüfer tutmuştuk çıkarmaktan bıkıyorduk balıkları, o derece bir bereket vardı suda. Bu sene tek bir balık yok maalesef, oysa ki hava şartları mükemmeldi dalgalar kat kat, levrek için gece 4'ten 9'a kadar 4 değişik merada baktık sonuç hüsran. Sadece bir merada hobit yapraklar takip etti onlarda parmak kadardı sanırım balığın boğaza inmesi bayağı epey uzayacaktır.
Senmisin bangır bangır Levrekler dişliler savulun uleyn ben geliyom diye bağıran :D:D La balıklar ahada yandık Furkan marmarayı yeni çiftliği bitirdi bize dalmaya geliyo diyerek gerisi geri kaçmışlar:p:p:p

balık28

Yeni Üye
herkese günaydınlar cumartesı gecesı karadenız kıyılarında denemeler sonucu 1 cok güzel lüfer alındı ama devamı gelmedı haftaya gene aynı merama gideceğim bu defer daha ıyı sonuclar alacagımı umuyorum

pehlivan

Aktif Üye
Adı
mehmet pehlivanlar
pehlivan abim heyecanla o günü bekliyorum zaten, özkan az daha bekle haber edecem dedi. bende kendimce hazırlığımı yaptım bekliyorum.
Eyvah eyvah yandık desene:D:DÖzkan adamı dişliden soğutup Turnaya götürmeye çalışıyo:D:D:D:D Hiç sabırlı değil baktı ben ve şanslı hakan oltaları dişliler tarafından tahrik ediliyo ama netice yok:D:D:D hani nerde dişli diyerek vuruşları saymam ben skor istiyorum diyor:D:D:D:D Sonrada hadi mehmet abi bırak dişliyi gel turnaya gidelim hem onunda dişleri var hemide lüferden büyük aha bak böle diyerek Turnayı tarif edip Ayağımı turnaya kaydırmaya çalışıyo:D:D:D:D

renzokuken

Aktif Üye
arkadaşlar balığı boğazda kara denizde aramayın balık tuzla kadıkoy arasında dun bizim mera tekne kaynıyordu millet 3 5 aldı karadan da biraz uğraşla geliyor haberiniz ola tekneden 2 takımı kesdi dün canavarlar herkese kolay gelsin hayırlı avlar
aynen deniz balıkçı gemisi kaynıyordu... biz de çok uğraştık ama olmadı :) haftaya devam eder umarım bu bolluk :)

Rapalacı

Daimi Üye
Adı
FURKAN ®
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Senmisin bangır bangır Levrekler dişliler savulun uleyn ben geliyom diye bağıran :D:D La balıklar ahada yandık Furkan marmarayı yeni çiftliği bitirdi bize dalmaya geliyo diyerek gerisi geri kaçmışlar:p:p:p

Abi hiç sorma bu aralar bırak balığı vuruş alamıyorum :)
Sıfır çekmekten bıkmadım, Akşam dükkandayım yani spinde :D

ykbilen

Daimi Üye
Adı
SERDAR BİLEN
herkese günaydınlar cumartesı gecesı karadenız kıyılarında denemeler sonucu 1 cok güzel lüfer alındı ama devamı gelmedı haftaya gene aynı merama gideceğim bu defer daha ıyı sonuclar alacagımı umuyorum
Abi hiç sorma bu aralar bırak balığı vuruş alamıyorum :)
Sıfır çekmekten bıkmadım, Akşam dükkandayım yani spinde :D
Cumartesi gecesi okadar çok lüfer vardıki, sahteye hepsi birden saldırıyor, birbirlerini yiyiyordular ve sonuçta hiç balık yakalayamadık,
okadar dedim teker teker gelin ama nafile.:D

Rapalacı

Daimi Üye
Adı
FURKAN ®
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Evet bir ara saruna yüzdürüyorum makina durdu heh dedim geliyor lüfercik ama hareket etmiyor tavuk öldümü acaba ne? meğer sahte kayaya çakılmış :D girip aldım sahtemi sabahın köründe su boyumu geçiyor, bu sefer örgü kayaya takılmış hay allah tekrar gir. Bu hafta sahte yerine canlı yem işi var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...