Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
adamlar nekadar profesyonel keram bak biz rapalalara dünya para verip atçek uğraşıyoruz yoruluyoruz ... profesyoneller mazgaldan sarkıratarak alıyorlar ganimeti :eek:
sen veriyosun abi o kadar parayı rapalaya :D ben vermem o kadar bide o balığın bol olduğu zaman :)

B

BS Okuru

Misafir
Hayır şu kadar eziyete ve riske değecek balık yakalasalar anlarim(ben yine de yapmam ama anlarım)
Bir de 3.90- 4.20 kamış almışlar akıllılar en azından bunu yapacaksan al bir tane spin kamışı daha rahat hareket edersin ve balık vurunca falan trofe yakalamış gibi zevk te yaparsın :)
Girdikleri riski saymıyorum bile ölümle dans ediyorlar maalesef ki...
Büyük konuşmayayım ama bu yaşıma kadar Galata ya balık tutamaya gitmedim şu saatten sonra da gideceğimi sanmıyorum,(Üskudar'a bile gidemiyorum maalesef)
Geçenlerde işim vardı Galata köprüsünden geçerken göz ucuyla baktım Hindistan da balık tutanlar gibi malzemeler paslanmış artık ağlıyor tuttukları balıklar desen yüzüne bakılmıyor maden bu işi yapıcan git lrf ile akşamları istavrit tut zevk te yap değil mi?
Ben halen bekar ve rapala ile lüferin keyfini almamış biri olsaydım bu yoklukta yapacağım tek şey lrf olurdu mis gibi akarı yok kokarı yok keyifse keyif yorgunluk sıfır ee kütük gibi balıkta geliyor daha ne olsun...
Rastgelsin

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
.

bu dahada ilginç , balık bolluğunda köprüde mazgaldan aşağı sarkıtarak çinekop ve istavrit yakalamışlardı , balık bol olunca ne yapacaklarını şaşırıyorlar :komik:

O mazgalı kaç kere kırdılar,kaç kere yapıldı.

Coskun Yasin

Aktif Üye
Adı
yasin Coskun
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Amatör balıkçı dediğiniz hani şu BİM den olta alan arkadaşlar (bizde zamanında el oltasıyla başladık) ayda yılda bi gün balığa gider atar - tutar - takar ne yapsın adam öğrenmeye çalışıyo bu işin bi kursu yok deneye deneye öğrenecek bunda bi sıkıntı yok . genelde kavgaları tartışmaları çıkaranlar kıyı şeridinin usta sürekli müdaimleridir, bencilce davranırlar sürekli balıkta oldukları için bölgelerini sahiplenirler ve paylaşmak istemezler hatta yayaların geçmelerine bile tahammül edemezler karşılıklı anlayış olsun herkes birbirini idare etsin, saygılar ...
Gecenler de mimir avi icin Uskadar radarin biraz ilerisine olta atmaya gitmistim iki dayı takım aciyorlardi kolay gelsin dedim cevap vermediler bide birsey saklar gibi birbirlerine bakmalari yok mu beni bitirdi :) o merada mirmir ciktigini bilen tek onlar sanki guldum gectim
Mudavimlerim sahiplenme takintisi acemilerin bir sey ogrenmeye caba gostermek yerine artislik yapmasi bogazi cekilmez yapti
Ayni merada 170 gr kursunu oturtamazken bir kardesim 3mt kamisla 100 gr kursunu atip duvara sifir cekiyor dedim kardesim ben 170 gr i batiramiyorum bön bön bakti devametti
Her yerin istavrit kaynadigi gunde eli bos eve dondugunde cok merak ediyorum acaba o arkadas nedemeye calismisti diye dusunmusmudur:)

İsaD

Yeni Üye
Adı
İsa DAĞDAŞ
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Selamlar sayın hobidaşlarım. Balığın az olduğu bu sene lufer yakalama şerefine nail oldum onu sizlerle paylasmak istedim. Sevinmelimiyim yoksa balık azlığında bir tane lüfer yakaladım diye sevinmek durumuna düşmemize üzüleyimmi bilemedim. Bu arada yeni üyeyim foto 3 ay öncesine ait. Saygılarımla...
20171105_020118.jpg

Alık balık

Daimi Üye
Adı
Ufuk
Gecenler de mimir avi icin Uskadar radarin biraz ilerisine olta atmaya gitmistim iki dayı takım aciyorlardi kolay gelsin dedim cevap vermediler bide birsey saklar gibi birbirlerine bakmalari yok mu beni bitirdi :) o merada mirmir ciktigini bilen tek onlar sanki guldum gectim
Mudavimlerim sahiplenme takintisi acemilerin bir sey ogrenmeye caba gostermek yerine artislik yapmasi bogazi cekilmez yapti
Ayni merada 170 gr kursunu oturtamazken bir kardesim 3mt kamisla 100 gr kursunu atip duvara sifir cekiyor dedim kardesim ben 170 gr i batiramiyorum bön bön bakti devametti
Her yerin istavrit kaynadigi gunde eli bos eve dondugunde cok merak ediyorum acaba o arkadas nedemeye calismisti diye dusunmusmudur:)
Düşünmez kardeş o kadar kafa olsa zaten ilk söylediğinde düşünür, ne demeye çalışıyor bu adam diye

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cüneyt Hoca

Daimi Üye
Adı
Cüneyt YILMAZ
Selamlar sayın hobidaşlarım. Balığın az olduğu bu sene lufer yakalama şerefine nail oldum onu sizlerle paylasmak istedim. Sevinmelimiyim yoksa balık azlığında bir tane lüfer yakaladım diye sevinmek durumuna düşmemize üzüleyimmi bilemedim. Bu arada yeni üyeyim foto 3 ay öncesine ait. Saygılarımla...Ekli dosyayı görüntüle 70501
Hoş geldiniz.

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Selamlar sayın hobidaşlarım. Balığın az olduğu bu sene lufer yakalama şerefine nail oldum onu sizlerle paylasmak istedim. Sevinmelimiyim yoksa balık azlığında bir tane lüfer yakaladım diye sevinmek durumuna düşmemize üzüleyimmi bilemedim. Bu arada yeni üyeyim foto 3 ay öncesine ait. Saygılarımla...Ekli dosyayı görüntüle 70501
Bence sarıkanat ama ;

Balık yokluğunda ve bu seneki balık boyutlarına göre ve ilk avınız diyerek lüfer kabul edelim ;)
Devamı gelir inşallah

Rastgele

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...