Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
sen veriyosun abi o kadar parayı rapalayaadamlar nekadar profesyonel keram bak biz rapalalara dünya para verip atçek uğraşıyoruz yoruluyoruz ... profesyoneller mazgaldan sarkıratarak alıyorlar ganimeti![]()
O mazgalı kaç kere kırdılar,kaç kere yapıldı..
bu dahada ilginç , balık bolluğunda köprüde mazgaldan aşağı sarkıtarak çinekop ve istavrit yakalamışlardı , balık bol olunca ne yapacaklarını şaşırıyorlar
Gecenler de mimir avi icin Uskadar radarin biraz ilerisine olta atmaya gitmistim iki dayı takım aciyorlardi kolay gelsin dedim cevap vermediler bide birsey saklar gibi birbirlerine bakmalari yok mu beni bitirdiAmatör balıkçı dediğiniz hani şu BİM den olta alan arkadaşlar (bizde zamanında el oltasıyla başladık) ayda yılda bi gün balığa gider atar - tutar - takar ne yapsın adam öğrenmeye çalışıyo bu işin bi kursu yok deneye deneye öğrenecek bunda bi sıkıntı yok . genelde kavgaları tartışmaları çıkaranlar kıyı şeridinin usta sürekli müdaimleridir, bencilce davranırlar sürekli balıkta oldukları için bölgelerini sahiplenirler ve paylaşmak istemezler hatta yayaların geçmelerine bile tahammül edemezler karşılıklı anlayış olsun herkes birbirini idare etsin, saygılar ...
Düşünmez kardeş o kadar kafa olsa zaten ilk söylediğinde düşünür, ne demeye çalışıyor bu adam diyeGecenler de mimir avi icin Uskadar radarin biraz ilerisine olta atmaya gitmistim iki dayı takım aciyorlardi kolay gelsin dedim cevap vermediler bide birsey saklar gibi birbirlerine bakmalari yok mu beni bitirdio merada mirmir ciktigini bilen tek onlar sanki guldum gectim
Mudavimlerim sahiplenme takintisi acemilerin bir sey ogrenmeye caba gostermek yerine artislik yapmasi bogazi cekilmez yapti
Ayni merada 170 gr kursunu oturtamazken bir kardesim 3mt kamisla 100 gr kursunu atip duvara sifir cekiyor dedim kardesim ben 170 gr i batiramiyorum bön bön bakti devametti
Her yerin istavrit kaynadigi gunde eli bos eve dondugunde cok merak ediyorum acaba o arkadas nedemeye calismisti diye dusunmusmudur![]()
Hoş geldiniz.Selamlar sayın hobidaşlarım. Balığın az olduğu bu sene lufer yakalama şerefine nail oldum onu sizlerle paylasmak istedim. Sevinmelimiyim yoksa balık azlığında bir tane lüfer yakaladım diye sevinmek durumuna düşmemize üzüleyimmi bilemedim. Bu arada yeni üyeyim foto 3 ay öncesine ait. Saygılarımla...Ekli dosyayı görüntüle 70501
Bence sarıkanat ama ;Selamlar sayın hobidaşlarım. Balığın az olduğu bu sene lufer yakalama şerefine nail oldum onu sizlerle paylasmak istedim. Sevinmelimiyim yoksa balık azlığında bir tane lüfer yakaladım diye sevinmek durumuna düşmemize üzüleyimmi bilemedim. Bu arada yeni üyeyim foto 3 ay öncesine ait. Saygılarımla...Ekli dosyayı görüntüle 70501